soru müstehcen olduğundan altta?

sizinle cinsel ilişkiye giren ama bir kahve içmeyi bile teklif etmeyen birisini haalaa sevmem normal mi? davranışları ve iltifatları hoş, ama hediyeyi mediyeyi geçtim artık kahve içmeye bile gitmedik daha. ilişkimiz 5 ayı geçti

1. bu bir çeşit değer göstergesi midir?

26 temmuz 2023 14:37

2. Sadece Sevismek deger göstergesi degildir.

26 temmuz 2023 14:42

3. Dışarda sizinle takılmıyor çünkü onun için yeterince güzel değilsiniz. Evde değerlendiriyor sizi. İltifatlar siz gitmeyin diye. Fuckbuddy olmuşsunuz.

26 temmuz 2023 14:42

4. bi ilişkiniz yok ss. seks sadece.

26 temmuz 2023 14:42

5. Evet gerçekten sadece ve saddce evde takıl hani gece ben de kal sabah gidersn ilişkisi sadece fblik. Ama hem evde böyle şeyler yaşayıp hem de dışarıda plan yapmak daha farklı. Ben 28 yaşındayım ve bunu çok sonra anladım. Olay yaşansın bitse de gitse kafasında olanlar sizinle vakit geçirmekten hoşlanmıyor/istemiyor. Gerçekten size değer vermiyor vaktini daha fazla harcayacak kadar. Ha şu da değil erkek istediğini elde edene kdr gezdirir yedirir istediğini alınca gider olayı da değil. Kişi sizi olağan hayatındaki planlarına dahil eder. İlla adını koyacaksınız die bi şey yok artık çağımızda.

Süslü soruna gelirsem evet boşuna bağlanmayın. Siz de onu kullanıp geçin.

26 temmuz 2023 14:43

6. Süslüm "karşı tarafın maddi durumu nasıl? "Diye bile sormayacağım çünkü, starbucksta içilecek 2 kahveyi 5 aydır esirgemesi normal mi? Davranışları hoş diyorsun ama hangi davranış? Sizin için bir şekilde emek harcadı mı ? Veya Arkadaş ortamına "sevgilim" sıfatıyla soktu mu?Beni lütfen yanlış anlamayın beş sene önce benzerini yaşayıp çok zor atlatan birisi olarak, biraz ilgiye veya sevilmeye ihtiyacınız olabilir mi? Bir şeyleri oldurmak istiyor gibi geldiniz bana çünkü. Bunun gerçek bir ilişki olduğunu düşünmüyorum ben :( siz de lütfen bu konuda kendinizi kandırmayın coook daha iyilerini hak ediyorsunuz çünkü. Onun tabi işine gelir böyle olması ama sizin bir kadın olarak beklentileriniz elbet vardır ve karsısınıza daha yol yordam bilen birileri çıkacaktır

26 temmuz 2023 14:47

7. Öncelikle sizin bir ilişkiniz yok süslü. Siz sadece seks için bir araya geliyorsunuz, niye kahve içmeyi teklif etsin ki adam, alan mutlu, veren mutlu.

26 temmuz 2023 14:49

8. evet, değer vermeme göstergesidir.

ilişkiniz falan yok, 5 aydır fuckbuddy'siniz.

adam skş keyfi kaçmasın diye sana bare minimum'u anca sunuyor iltifat etmesinin sebebi bu, maymun gözünü açmasın diye.

neden kahve içsin ki seninle zaten fuckbuddy muamelesine gayet okeysin?

26 temmuz 2023 15:36

9. Merakimdan soruyorum ss; sizi arkadaslariyla tanistirmayi birak, bir kahve bile icmeye goturmemis biriyle iliski isteyen bir insan oldugunuz halde neden bu tarz seyler yasadiniz?

Gerici degilim asla, ama erkeklere hicbir bedel hicbir caba sarfettirmeden onlara sadece istedigini verip gotlerini kaldirmaya gerek olmadigini dusunuyorum. Sonra hepimiz agliyoruz niye sevgililige donmedi neden bana sadece cinsellik icin yaklasiyor diye. Cevabi cok basit degil mi?

26 temmuz 2023 15:38

10. Ne salak insanlar var hayret ediyorum cidden