sosyal medya'dan yarı çıplak ve vücudunu sergileyen kadın hesaplarını takip eden sevgili?

erkek arkadaşım instagram'dan yarı çıplak pozlar veren kadınların hesaplarını takip ediyor, beğeniyor ve çok seksisin tarzında yorumlar yapıyor. o tarz paylasimlarin altında erkeklerin yaptığı yorumlar çok açık ve benim erkek arkadaşım da onlardan birisi. biraz bozuldum açıkçası, kendisine bir şey diyemedim. düşüncem çocukça mı? normal mi bu yani?

1. Sevgilin eski sevgilin olmalı bence

30 haziran 2022 17:11

2. Yorum da mi atiyomus?? Pes...

30 haziran 2022 17:12

3. Çok itici. Gerçek karakterini görmüş oldun.

4. Troll havası sezdim ama gerçekse ayrıl direkt

5. Artık eski sevgilin

30 haziran 2022 17:14

6. evet, baya baya kaç tane paylaşımın altında yorumunu gördüm. yani kendimi mi suçlaşam diyorum girip baktığım için ama sonuçta public hesaplar. çok sınır oldum, bir haftadır içim içimi yiyor.

30 haziran 2022 17:14

7. Ya süslü abazanın tekiyle ne işin var ayrıl gitsin. Erkekleri çok sıkmayalım özgüvensizmişiz gibi her şeyi kıskanmayalım tamam da her şeyin bir sınırı var bunu unuttuk sanki. Neyi çocukluk olsun bunun kıskanmakla alakası yok çok mantıksız tanımadığı birilerine yorum atması aşırı saçma dkdkmd sevgilin online abaza ve ayrıl. Açıklama yapmana bile gerek yok bazı davranışların yüzünden senden soğudum de düşünsün dursun ne olabilir diye

30 haziran 2022 17:18

8. sizce yüzüne vurmalı miyim bu gördüklerimi? yani farkında olduğumu bilsin istiyorum. veya kısasa kısas mı yapsam?

30 haziran 2022 17:18

9. Bu konuya girmeyi çok istiyorsan kıskanmaktan çok cringe bulduğunu ve bu yüzden soğuduğunu anlasın mutlaka süslü

30 haziran 2022 17:27

10. ay bu sorunun trollukle ne alakası var anonim 8. trol olmak istesem senaryo yazardım sayfalarca. çok cringe bir durum gerçekten anonim 7. bir haftadır biraz soğuk olduğumun farkında zaten, sorup duruyor bir şey mi oldu diye. burdan girip konusunu açarım. online abaza terimine ayrı güldüm bu arada. ben bunu kullanırım :)

30 haziran 2022 17:32