süslüm evliliğe kadar gelmişsiniz eşi rahatsız olmuş olabilir ben kesin olurdum yani
Süslüm aranızda sevgililik geçmiş ve şu an o evli. Ben eski sevgililerle olan “ ölümüne kankayız” modunu doğru bulmuyorum o nedenle iyi yapmış. Göreceğin iki fotoğraf onu da görmeyiver. Belki etkilenirdin. Boşver iyi olmuş.
kaç yıldır birlikte olduğu eşiyle hala bizim ilişkimizin süresini dolduramadı, o derece.
Şu cevabınızdan sonra iyi yapmış diyorum. Size ne insanların ilişki süresinden. Epey rahatsız etmiş sizi bunun hesabını yaptığınıza göre. Rahat bırakın, sizle mutlu olsaydı sizle evlendirdi
Keşfette çıkmasından rahatsız oluyordur bence. Ben olsam ben de engellerim, hele de başkası ile evlendiysem
niye şimdi olmasına mı takıldınız engellenmenize mi. belli olmuyor pek. ikisine de neden şaşırırsınız ki. instagram ve evli bir çift bu kadar önemli mi sizin için ?
Eminim terk edilmek zordur, çok üzülmüşsünüzdür fakat buna bu kadar takılmanız saçma. Eşi de rahatsız olmuş olabilir ki ben olsam ben de olurum. Sürekli neden çıksın orada?
bir de bunun dikkatinizi çekmesi... engellemekte haklı gibiler. uzaktan da olsa bir çift gözün üstünde olduğunu bilmek, hele eski sevgilisiyse rahatsız edici.
Bir de şimdi baktım. 50 ortak arkadaşım olan eski sevgilim adının ilk 4 harfini yazınca anca çıkıyor? Siz cidden stalklamıyor muydunuz?
aynen ya son yazdığınızdan sonra. soruş şekliniz falan resmen onların hayatlarını ve hayatlarındaki yerinizi merak eder gibi olmuş. sanki sizin yüzünüzden bir tartışma yaşanmış sorun olmuşsunuz da şimdi engellenmiş gibi. size öyle geliyordur muhtemelen. her gece birlikte olduğu bir kadın varken sizi unutamayıp bunu sorun haline getirecekse neden evlendi ? kimse zorla evlenmiiyor zorla sevişmiyor. belli ki geçmişi silmeye şimdi sıra geldi. hortlamadınız yani.
Cidden sarmalıyorsunuz. Duymak istedigin cevap: beni unutamadi onun aklindan cikmiyorum bana asik ondan beni engelledi.
Ama hayir gayet yorumlarin cogunda da soylendigi gibi siz surekli evli olan bu cifti stalklanizdan dolayi muhtemelen arkadas onerisinde en ustte ciktiniz. O da rahatsiz olup engellemistir. Bunda neye bu kadar takildiniz anlamak zor. Sandiginiz aksine cokta anormal bir davranis veya size “gizli mesaj” degil.