sosyopat narsist sadist bir erkekten nasıl uzak durabilirim?

öncelikle teşhis koyma gibi bir durumum yok. internetten araştırarak bu özellikleri bariz şekilde birebir taşıdıgına kanaat getirdim. bu kişiyle iş ilişkim de var süslüler. kendisi şirkette müşterim. gide gele aramızda samimiyet gelişti. müthiş büyüleyici bir ilüzyon oluşturdu. gözlemlerim ve geçmiş tecrübelerim sayesinde kendimi tamamen süslü cümlelerine kaptırmadım ama teklifini de kabul edip bir geceyi onunla geçirdim. maalesef kendisi cinsel yaşamında da ileri derecede sadist ve madde kullanıyor. sabah evime döndüğümde akşamında tekrar buluşmak istedi ama kabul etmedim. son bir hafta içinde iki kere daha randevulaşmak istedi. onu reddettiğim için şu an bana öfkeli ve ben korkuyorum ama bir yandan sayesinde oldukça iyi prim kazanıyorum. ne yapmam, nasıl davranmam lazım süslüler?

1. Bu tanıyı nasıl koydunuz acaba yani sadece bir gecede mi? Ne yaptı size ?

28 eylül 2020 04:10

2. karar ver para mı canın mı?

28 eylül 2020 04:15

3. ufff prim varmış çok iyi, can tehlikesini, işkenceyi filan kim takar?

28 eylül 2020 04:24

4. Diyelim sana fiziksel zarar vermedi, aranızda bir şeyler olursa seni o primle tehdit etmeyeceğini ne biliyorsun? Bir de neden müşteriyle ilişki yaşıyorsun anlamadım. Senin suçun yok ama etik diye bir şey var.

28 eylül 2020 04:58

5. tanı koyamam tabi bu işin uzmanı degilim ama araştırmalarım sonucunda ortaya bu çıkıyor. biz bununla bulusmadan önce çok defa telefonda, görüntülü konuştuk. kendisi iyi bir ailede büyümüş, türkiyenin en iyi okullarından mezun, kendi işiyle uğraşan, 40+ yaş üstü, boşanmış ve bir cocuk sahibi bir adam. böyle bakınca beraber olmak isteyeceğim ideal erkek modeli. sosyopat diyince aklınıza elinde çakıyla gezen, saçlarını jöleyle yukarı dikmiş, yırtık jeanli bir erkek gelmesin diye detayları veriyorum. agzı cok iyi laf yaptıgından, manipüle etme yeteneğinden dolayı kendisine ister istemez çekim hisettim. buluşmadan önce defalarca buluşma teklifini reddettim ama ısrarlı oluşundan dolayı bir şans vermek istedim. o gece bana, güçlü kadınları ezerek kendi egosunu tatmin ettiğini söyledi. o an kendimi bir ego tatmin aracı olarak hissettim. resmen öyleydim onun için. daha burada yazamadığım hastalıklı detaylar da var. sabah erken saatte çıkıp gittim. sonraki hafta iki defa iş yerime geldi. hiç bişey olmamış gibi ilgilendim ama buluşma tekliflerini sürekli reddediyorum. en son iki gün önce geldi. işle alakalı birşey istedi ve yapamayacagımı söyledim. gercekten onu yapma yetkim yok ama bana öfkesinden dolayı üstümde baskı kurmak istedi. yapmayacagımı kesin dille söyledim. gidiyorum o zaman dedi. git dedim. şimdi bu noktada ne yapıp yapmamam gerektigini bilemiyorum. hiç bir şey olmamış gibi devam mı etmeliyim yoksa tavırlı mı davranmalıyım fikrim yok.

28 eylül 2020 05:23

6. Araya bir sınır koymanız gerek. Canınızı seviyorsanız en azından. Baştan hata zaten müşteriyle ilişki yaşamanız ve etik değil.

28 eylül 2020 07:10

7. Prim kaybetmemek için görüşeyim mi, seks yapayım mı diye düşünüyosun yanlış mı anladım sın cümleni? Çünkü reddettiğin şey tekrar görüşmek,ama napsam iyi de prim kazandırıyo demişsin tüm detayları kenara bırakırsak. ?

28 eylül 2020 07:18

8. Sosyopat elinde cakiyla gezmez zaten. Internetten arastirdigimda bas agrisiyla baslayip kansere kadar gidiyorum. Siz iyisi mi bu teshisi koyabilmek icin yillarini verip egitim almis insanlar bile bu kadar hizli sonuca varmazken "internetten arastirdim ama" demeyin cok cahil duruyor. Soruya gelirsek, Hali hazirda musteriniz olan biriyle iliski yasamaniz, prim getiriyor demeniz, adamin buyuk ihtimalle karakterine degil de potansiyel maddiyatina tav olmaniz sizin cok cok buyuk yanlislariniz. Su noktada yapabileceginiz sey kesin bir sekilde bir daha gorusmeyeceginizi ama profesyonel anlamda her zaman elinizden geleni yapacaginizi soyleyip daha fazla uzatmamasini beklemek olacak. Uzatirsa maalesef isinizi kaybetmeye kadar gidebilir buna da hazirlikli olun.

28 eylül 2020 08:22

9. Müşteriyle ilişki etik değil.diğer konuyla ilgili yorum bile yapmıyorum.

28 eylül 2020 13:23

10. anon11 beni doğru anlamış. adam sürekli ısrarla bana geliyor. seni istemiyorum git de diyemem mecburen iş yerinde görüşmek durumunda kalıyorum. parası olmasa iş yerime gelemez. maddiyatı kullanıyor. ben o geldiginde ilgilenmesem daha da öfkelenip işi büyütmesinden korkuyorum. ilgilensem yine buluşma konusunda ısrarlı olacak. evet etik de degil ama oldu işte boşluğuma geldi zaten yalnız yaşıyorum etkilendim bir şekilde. adamın dışarıya gösterdigi sahte bir yüzü var. onunla konuştukça aslında kadınlardan nefret ettiğini, onlara acı çektirmekten keyif aldığını farkettim. hiç bir şeyi umursamıyor. ne hakkında konuşursak konuşalım konuyu hep kendine getiriyor. sadece kendi isteklerini ön planda tutuyor. bana iyi davranışının altında çıkarları yatıyor. konuşma arasında çok detay yakaladım ama anlayamamıştım. düşündükçe farkediyorum. iltifatları, süslü cümleleri hiç içten degil sanki kagıttan okurmuş gibi duygusuz. sevgi, özlem, empati gibi insani duyguları yok.

28 eylül 2020 15:59