spor sonrası vajinal kanama.  ?

kızlar selam, böyle bir şey yaşayan var mı? şu dönemde doktora da gitmek istemiyorum :( nasıl önleyebilirim bu durumu

1. ara kanama gibi bir şeyse altta yatan pek çok neden var. yumurtlama döneminde östrojen artınca bazen böyle kanamalar olabilir. ayrıca ağır sporlar yapıyorsan ya da kendini çok zorluyorsan da kanama olabilir önce bu açıdan değerlendir yaptığın şeyi. açıkçası bu tür kanamalar için muayene etmeden kesin sonuç vermek doğru olmaz strese bağlı bir durum da olabilir herhangi bir kist ya da miyom da.

26 mart 2020 14:08

2. Spor yapmayarak mı helal be, bu benim nasıl aklıma gelmez... ne bileyim atıyorum beslenmede bir şeyi yanlış yapmak tetikliyordur, bir kas grubunu çok yormak tetikliyordur, bu tarz bir çözüm veya öneri bekliyordum, sizinki gibi bomboş bir şey değil

26 mart 2020 14:09

3. Regl gibi değil sadece lekelenme, reglim yeni bitti sayılır, daha 20 gün filan vardır yani, o yüzden yumurtlama kanaması olduğunu sanmıyorum

26 mart 2020 20:45

4. Teşekkür ederim çok

26 mart 2020 21:07

5. Soru sahibi merhaba, akıntın geçti mi? Ben de spora başladım 3.haftam olucak ve kahverengi akıntım var spor kaynaklı olabilir mi? Geçen hafta regldim

14 ekim 2020 16:28