spor yaparken terlememek anormal mi?

spor salonunda insanlar kan ter içinde kalırken ben hiç terlemiyorum. sebebi ne olabilir?

1. kendini zorlamadığını gösterir

2 kasım 2021 21:44

2. Ya kondisyonunuz çok gelişmiş ya da spor yaptığınızı sanıyor ama yapmıyorsunuz

2 kasım 2021 21:44

3. Anormal çünkü terlemek vücutta enerji yakıldığı anlamına gelir (basic biyoloji). Terlemiyorsan yaptığın spordan verim almıyorsundur bence.

2 kasım 2021 21:46

4. (link: https://fitblog.com.tr/fitness/terlemeden-olur-mu/ tık)

2 kasım 2021 21:50

5. Ne kadar yoğun bir egzersiz yaparsam yapayım ben de terlemem. Genel olarak terlediğim çok nadirdir. Sağlıksız olabileceğini hiç düşünmemiştim :(

2 kasım 2021 21:54

6. Oldum olası pek terlemem hatta çok üşürüm çoğu kişiye göre. Belki yapı ile alakalıdır. Umarım zararlı değildir. Yine de tempoyu artırmayı deneyeceğim.

2 kasım 2021 22:09

7. Bende terlemiyorum ama yaptığım sporun faydasını gördüm.

2 kasım 2021 23:09

8. Verim almamakla alakası yok ya hiç terlemeden sixpack yaptığımı bilirim

3 kasım 2021 00:09

9. Ter bezleri ile ilgili sağlıksız mı bilmem ama gündelik hayatta müthiş faydasını görüyorum güneşlenirken bile terlemem ben saunada bile neredeyse hiç terleyemeyip çıkmıştım ahshs

Gayet normal verimsiz spor yapmanızla alakası yok

3 kasım 2021 02:41

10. kendini zorlamak ile alakası yok ben koşu bandını 150 kalp atış hızına ayarlıyorum, nabız daha da yükselince zaten alet otomatik yavaşlıyor. napiyim 200 nabıza zorlayıp kalp krizimi geçireyim.

3 kasım 2021 04:04