sporla popo şekillenir mi, amaç sadece sıkılaşması?

1. kalça kaslarını büyüterseniz şekillenir tabii ki.

8 ocak 2023 22:58

2. Cevabının evet olduğunu bildiğiniz soruları niye soruyorsunuz anlamıyorum. Cevap evet, şekillenir. Yaptım oldu shshhshshshs baya inik duruyorlardı, kim kardashian gibi oldum bir anda vücudumdaki en iyi yer kalçam oldu. Gerçi genetik bir yatkınlık mı bilmiyorum çünkü full body çalışıyordum ama kalçam diğer bölgelerime göre daha hızlı gelişti ama fark etmez. Kim çalışırsa çalışsın illaki gelişip çok daha sıkı güzel olur

8 ocak 2023 23:11

3. Süslü haklı olabilirsin ama popo videolarına bakıyorum mesela antrenörlerin de popoları hiç güzel değil gayet sıradan yani :D

Ne kadar sürede gelişti süslü?

8 ocak 2023 23:40

4. Antrenörlerinki gibi bir kalçayı beğenmiyorsan senin beğenin farklıdır bence gayet güzeller çünkü. İstediğin beğendiğin kalça ne tam olarak?

8 ocak 2023 23:41

5. Süslü eğer sporla alakasız birisi filan yapmıyorsa genelde o videoları çekenlerin popoları gayet şekilli oluyor. Sizin beklentiniz kardashian tarzı popolar filan mı? Şekillendirir bu arada, evet.

8 ocak 2023 23:42

6. 3-4 ayda gelişti sanırım,reformer

8 ocak 2023 23:42

7. Süslü reformer mı yaptın sadece ? Sence hangi hareketler en etkili olanı?

8 ocak 2023 23:52

8. Ben bunu soracağım, en fazla 15 kilo diyelim o ağırlıklarda çalışanlarda bahsi geçen kas şişmesi gibi şeyler olur mu yoksa kısmen vücut ağırlığıyla çalışmak gibi mi olur

9 ocak 2023 10:36

9. Ss sen ne istediğine önce karar ver bence.

A6 tabii ki 15 kg > agirliksiz çalışma

9 ocak 2023 11:00

10. Kas geliştirme için sadece çalışmak değil beslenme de önemli yeterli protein olmadan 100 kiloyla bile çalışsan büyümesi imkansız

9 ocak 2023 11:01