spotifydan stalk yapmak hakkinda?

susluler selam sabah sabah esti bana bir suredir stalkladigim bir kiz vardi kizla bir suredir tanisiyoruz tatli bir kiz bir arkadasimin arkadasi. 1-2 aydir kizi ara sira stalkliyorum spotiden. bu sabah kizin profiline girdim 2023te en cok dinledigim sarkilar diye bir liste eklenmis tiklayinca benim 2023 listem cikti. zaten adim soyadim vs de yaziyor listede. kizin profilinde benim listemin ne isi var bilen var mi? tiklayinca otomatik benim kendi listem mi cikiyor yoksa ben stalk atarken yanlislikla bir sey yapip ifsa falan mi oldum kiza? hic bilmiyorum cidden anlayan varsa yardim edebilir mi

1. A1 suslu harikasin cok tesekkur ederim bi an rezil oldum sandim kalbim durcakti stresten

12 şubat 2024 09:55

2. ben de stalk yaparken bi an görünce şok olmuştum sonradan anladım:d

12 şubat 2024 11:07

3. Kizla yuzyuze de geliyoruz arada suslu rezil rusva olurdum valla 2 dk stalk yapim diye ahahahahahaha

12 şubat 2024 20:02

4. süslü çok tatlısın ya çok güldüm bu soruna, ben de yaşamıştım bu durumu ve alakasız insanlara arada bakmayı çok seviyorum

12 şubat 2024 23:55

5. A4 suslu Tesekkur ederim o senin tatliligin ^_^ valla cok merak ettigimden de degil de arada insan bosluga dusunce ucan kusu bile stalklayasi geliyor sikintidan ya ahahahah onemsedigim biri olsa sorun degil ifsa olsam ne olacak zaten tahmin ediyodur stalkladigimi da en kotusu onemsiz birine ifsa olmak... baya utanc verici olurdu

14 şubat 2024 16:33