staj başvurusu için linkedin ve kariyer.net yeterli mi?

süslüler selam. staj başvurusu yapmaya başladım. ilk defa yaptığım için de bilmiyorum bazı şeyleri. linkedin ve kariyer.netten yapıyorum ama bu sitelerde binlerce kişi daha başvuru yapıyor ve özgeçmişim hiç görüntülenmeyecekmiş gibi hissediyorum. bir staj başvurusu nasıl yapılır sadece bu siteler üzerinden mi yoksa başka şekilde ya da daha etkili başka siteler var mı? saçma bi soru olduysa kusura bakmayın.

1. Bende ilk stajımı kariyer.net üzerinden buldum. Genel olarak olumlu, olumsuz dönüş yapılıyor. Özgeçmişe de bakıyorlar. Bunun haricinde youthall da güzel bir site. Orada da özge miş oluşturup,başvuru yapabilirsiniz. Kolay gelsin

25 mart 2020 16:04

2. Ayrıca linkedin i staj aşamasında pek faydalı bulmuyorum. Genellikle kariyer.net üzerinden staj ilanı koyuyor şirketler. Mezun olup, iş hayatına atıldığı zaman linkedin daha faydalı.

25 mart 2020 16:05

3. Ben hepsinin mail adresini bulup yetkililere tek tek mail attım. Kolay olmasa da bence en verimli yol bu.

25 mart 2020 16:36

4. Süslüler cevaplarınız için teşekkürler. Kariyer.netten devam ederim yine ama özel olarak şirketlere mail atmayı da deneyeceğim.

25 mart 2020 17:17