sterimar deniz suyu spreyi kullanan var mı?

(link: https://www.dermokozmetik.com/sterimar-deniz-suyu-burun-spreyi-50ml.html ) bu burun spreyini kullanan var mı? nefes almakta zorlanıyorum ve şu an ameliyat olamayacağım için geçici bir çözüm olabilir diye düşündüm. doktora da soracağım ama doktor randevuma daha var. bunu da internette tesadüfen gördüm. burun açıcı başka öneriniz de olabilir. okuyup cevap verenlere şimdiden teşekkürler.

1. Merhaba, ben her usutup burnum tikandiginda kullaniyorum ama nefes almanizi engelleyecek ameliyatlik bir durumunuz varsa ise yarayacagini pek sanmiyorum. Sadece tuzlu suyu basincla burnunuza sikiyor ve sumkurmenizi sagliyor.

22 ağustos 2017 20:44

2. Burun ameliyatı sonrası biraz açsın diye doktor vermişti. Deniz suyu. Herhangi bir yan etkisi yok. İnanılmaz bir fayda da beklemeyin ama deneyin. Umarım çare olur

22 ağustos 2017 21:20

3. eger burnunuz akinti dolayisiyla tikandiysa evet rahatlabilir. ama ustteki cevabin dedigi gibi yaptigi tek sey tuzlu deniz suyunu guclu bir sekilde fiskirtmak. ama eger burun eti gibi bir sebeptense sikayetiniz bir ise yarayacagini sanmiyorum.

23 ağustos 2017 06:57