story post her fotosunu faceapp ile shoplayan bir kiz hakkinda ne dusunurdunuz? bana acinasi geliyo?

malesef ayni takimda beraber calisiyoruz. takipten cikamiyorum. muteladim ama guilty pleasure bakiyorum.. cok low geliyo. bi de maasi 60bin canada goose almis, gidiyo butun parayi markalara yatiriyo. gozumde iphone takintili mamican gibi aghahahaha anladik tamam en guzel ve en zengin sensin... bence gercek zenginler bi sey kanitlamaya calismiyo bu yuzden normlari silent luxury...

1. Guilty pleasure diye buna bakmak üstüne hazmedeyip sorusunu açmak daha acınası KB

24 aralık 2024 12:18

2. tell me you photoshop every photo of you and buy fake to look rich without telling me a1 lets go :)

24 aralık 2024 12:20

3. Rezil ya. Yurt dışında yaşayan insana ingilizce yazarak bir b.k yaptığını sanman ezikliği.. Sosyal medya kullanmıyorum ayrıca git ağlayarak günlüğüne yaz

24 aralık 2024 12:24

4. süslü a1'e verdiğin cevap ne alaka yani. ayrıca kız ister tüm parasını biriktirir ister bir sakıza harcar seni ilgilendiren bir şey göremedim burada. Shop konusunda da yapar veya yapmaz. Yani genel olarak senlik bir durum yokmuş.

24 aralık 2024 12:25

5. hahahah gelmis kompleksli tipler acinasi diyo ne okudugunuzu da mi anlamiyosunuz? briini ekleyince girip bakarsin zaten storylerine postlarina... her gun gordugun halinden tamamen farkli full face app geziyosa ilgi bagimlisi ve ozguvensizdir... photoshop arkasina da siginan birini savunuyosaniz siz de oylesiniz demektir.

ayrica marka takintili olan herkes sikintili tipler benim cevremde gordugum. photoshop hadi gectik desek de marka takintisi baya uzucu.

24 aralık 2024 12:26

6. ünlü ya da ünsüz instagrama shopla foto atmak diğerlerinin güzellik ve bedensel algıları bozduğu için sıkıntılı bir durum. ben kıza üzüldüm kendini bu şekilde değerli görüyor demek ki. olmadığı biri olarak.

24 aralık 2024 12:29

7. marka takıntısı olur veya olmaz burada konu karşı taraf değil neden bir başkasının hayatını hazmedemeyişiniz. Yani buraya gelmiş kızı şikayet ediyor. ne alaka abi ? kızın sana zararı mı var yaptığı şop seni hangi noktada etkiliyor olabilir ki ? özgüvensizse de özgüvensiz kardeşim sana mı özgüvensiz. ay bir kendi işinize bakamadınız ya. aynen en doğalı en özgüvenli en ordinaryus en eğitimli sizsiniz ve kalan herkes varoş.

24 aralık 2024 12:29

8. he yurtdışı a1... süslüdeki herkesin de sokacak laf bulamayınca yurt dışındayım diye zırvalaması... he yurt dışı... anca suriyedir sneinki bu uslupla. rezillik diz boyu yazık.

normal insan davranışı değildir. guilty pleasure olması gayet normal her gün gördüğüm kişi instada bambaşka bi hayat yaşıyomuş gibi yapıyosa ben de takılırdım.

24 aralık 2024 12:34

9. anlık soru sahibi (link: https://www.instagram.com/deepturkishweb/p/CITSs3Ah_5P/ göster amcalara ingilizce skillini)

24 aralık 2024 12:34

10. anon7 ajhdrbfjae