sude alkış gibi bir vücuda sahip birine kilolu mu dersiniz balık etli mi?

selam süslüler ben sude alkış'ın vücuduna ve kilosuna yakın olduğumu düşünüyorum boyu kaç bilmiyorum ama ben 1.70 boyda onun gibi görünüyorum, o vücut şekline kilolu mu derdiniz yoksa balık etli mi derdiniz?

1. balık etli

28 haziran 2020 21:58

2. Tam balık etli bence.

28 haziran 2020 22:00

3. balık etli bariz

28 haziran 2020 22:02

4. Skinny fat diyebilirim.. bende onunla aşağı yukarı aynı boydayım, bende kilo boy orantısı güzel. Memişkolarıda güzel, seksi duruyor yani.

28 haziran 2020 22:05

5. ben balık etli de demem açıkcası, ne zayıf ne de balık etli bana normal kilosundaymış gibi geliyor

28 haziran 2020 22:16

6. Bende bodur ve hafif kilolu derim

28 haziran 2020 22:33

7. kötü anlamda balık etli, sporsuz yumuş yumuş olanlardan. spor yapan balık etliler altyapı da düzgünse taş gibi oluyor. hem altyapısı kötü vücudu kilo almaya eğilimli duruyor, hem de sporsuz. cıkk

28 haziran 2020 22:51

8. Pek emin değilim ama ya baliketli derim ya da ideal-baliketli arası derim.cunku baliketli denince benim aklımda daha çok Ece dinç geliyor mesela,daha dolgun ve kadınsı.

Aslında sudenin kol ve bacakları biraz kısa sanırım,öyle olduğu için tam kadinsi durmuyor,bodur denebilecek şekilde duruyor. Aslında vücudunu beğeniyorum ben ama k bodur durus bozuyor.

Ayrıca hiç de öyle yumus yumus durmuyor. Lop lop sallanan et yok, orantısız bir kalınlık yok(mesela armut olup üst kolu çok kalın olmak gibi) sırtı karnı falan güzel duruyor.

Kilo fazlası olan biri sonuçta,gayet hoş duruyor derisi. Spor yapsa daha sıkı olur ama bu herkes için geçerli zaten. Bu kıza sıkı değil diyenleri ben anlamıyorum.

28 haziran 2020 22:57

9. Normal derim ben. Birkac kilo fazlasi var sadece.

28 haziran 2020 22:59

10. Balık etli kadın tanımını çok yanlış anlamışsınız siz ya. Balık et, vücut hatları belirgin yani kıvrımlı olup ince olmayan, fazla kilosu var da diyemeyeceğimiz kadına denir. Sude dümdüz bir kız neresi kıvrımlı? Normal kilosunda ayrıca. Balık et vücut tipinden kaynaklıdır hem kilo alıp vermeyle olan bir fizik tipi değildir.

29 haziran 2020 00:45