surekli konuşan insanlar? ?

sürekli konuşan sizin konuşmanıza müsade etmeyen iş arkadaşına ne yapabilirim. birlikte iş yapmak zorundayım, aynı ekipteyiz ve sürekli nefes almadan konuşuyor. bir kaç sefer uyardım ama sonuç olarak aynı şey oluyor. insanlar da birlikte yaptığımız işlerde sadece onu tanıyor ve ben hep gölgede kalıyorum. kimsenin önüne çıkmak gibi bir niyetim yok ama hakkımin yenmesini istemediğim gibi diğer insanlar tarafından soğuk bulunmak istemiyorum. ne yapmalıyım arkadaşımı da ezmeden sanırım farkında olmadan yapiyor

1. bende bir ortamda çok konuşan bi insan varsa kabuğuma çekiliyorum istemsiz çokta hoşlanmam zaten çok konuşan insanlardan ama ben ara ara ortamlarda denk geliyorum sizin durum çok ddaha kötüymüş aklıma tek gelen çözüm iş arkadaşınızın gitmesi umarım gider

24 şubat 2023 14:35

2. sen de girişken olabilirsin biraz.

24 şubat 2023 14:36

3. bu kadar konusacak ne buluyorlar yemin ederim anlamıyorum ve deliriyorum. keseceksin süslü başka yolu yok yani. kendi kendilerine duracakları noktayı bilmiyorlar illa araya girmek lazım goddamnit

24 şubat 2023 16:27

4. a4 +1. aynı zamanda atıyorum toplantı yapılacak, size ne yaptığınız soruluyorsa atla hemen ve ilk sen cevap ver.

24 şubat 2023 17:44

5. Ben zaten girişken bir insanım konusuyorum ama her ağzımı actigimfa bastırıyor ne yapalım insanların önünde daha çok konuşma yarışması mi yapalım.

24 şubat 2023 20:54

6. Saygısızlık etmek istemiyorum ama sanırım tek çaresi lafını kesmek. Gerçekten bıktım yani durmadan, tek nefeste, sürekli kendinden bahsederek konuşuyor.

24 şubat 2023 20:56