surekli sen değiştin, saçma sapan bir insan oldun diyen sevgili?

ya süslüler artık kalbim çok kırılıyor. karakter olarak değişim gösteriyorum. 21 yaşındayım. bu aralar okulumu biraz savsaklattim farkindayim. çünkü okula giderken ayaklarım geri geri gidiyor. orada çok mutsuzum evet bir bahane değil ama o sebep bu sebeple birazcık savsaklatmadim değil. bana dediği şey gece laylay lom video mu izledin boş boş islerle mi uğraştın vs evet aferin oh demesini beklemiyorum ama bana her hareketimde her bir şeyim de alt metin olarak sen değiştin, garip bir insan oldun, saçma sapan bir insan oluyorsun git gide diyor. haklı bile olsa böyle demesi canımı çok acıtıyor. kendimi değiştiğim için suçlu hissediyorum. birde ben çok kıpır yerinde duramayan bir insanım erkek arkadaşım da sakin seviyeli vs bir insan bunca yılımızı beraber gecirdik ama bundan sonra geleceğimiz ne olur sizce ya da nerede hata var :(

1. Kıyamam süslü. Dikkatli olun iliskiniz icin konuşarak cozumler bulmaya calisin belli ki size karşı biraz dolmuş bu konuda ona da dokunan taraflari oluyordur mesela gelecekte de bu kiz boyle mi olacak falan tarzinda. Siz ama kendiniz icin degisin cabalayin emin olun elinizde. Görünür değişimlerden baslayin. Mesela makyajsiz dolanıyorsaniz makyaj fircalarinizi yıkayın tekrar hafif makyaj yapin veya güzelce cilt bakımı yapin bisiklet sürün onun gözüne soka soka ders calisin bi seyleri kovaliyor gibi görünün. Gorunusunuze dikkat etmek ders çalışmak size de iyi gelecek. Baska sansiniz olmadigini çabalamaktan baska kafaniza sokun. Sacma gelebilir ama tecrubelerimi yazdim. Bir de durduk yere sakin kavga etmeyin size karsi boyle seyler dusunuyorsa tehlikeli yani cozumsuz noktaya gidebilir bu dusunceler umitsizlikler varken. Sakin kalarak çabalayarak cozebilirsiniz. Pasif kalmayin yani bir kurtarici degil siz kendinizi kurtaracaksiniz. Sevgiliniz icin degil kendiniz icin cabalayin. Kendinize kotu davranmayın zararli davranışlarda bulunarak. Hep yatip uyumak okula gitmemek insanin ruhuna da zararlidir mesela. Nolur beni dinle tamam mi yeni tecrübe ettim aynı seninkine benzer durumu. Kendine iyi bak

28 mart 2019 02:49

2. Süslüm öncelikle sevgilinle tartışmayı, konuşmayı öğrenmelisin. Neden sana değiştin diyor? Hadi bunun cevabı okulu savsaklaman oldu diyelim bunu böyle söylemek yerine aşkım bak okula gitmiyorsun sonucunda başına şunlar şunlar gelebilir dese senin ters tepki vereceğini düşünmüyorum. Büyük ihtimalle seni üzen şey sevgilinin üslubu. Senin yanlışlarını sana bildirme biçimi sana kırıcı gelebiliyor olabilir. Lütfen bunları dürüstçe konuşmaktan çekinmeyin. Ne düşünüyorsanız karşınızdakini kırmayacak şekilde söyleyin. Ki kırılması gereken durumlarda olabilir o ayrı. Ama önceliğinizin uzlaşma olmasını tavsiye ederim

28 mart 2019 06:21

3. İlişkiniz küçük yaşlarda başladıysa ve uzun zamandır beraberseniz, değişmeniz ve artık birbirinize uymuyor oluşunuz normaldir.

28 mart 2019 07:21

4. Süslüler teşekkür ederim 1. Suslu aslında aksine pek fazla kendine bakan birisi değilken şimdi daha bakımlıyım daha çok dikkat ediyorum böyle şeylere. Ilişkimiz küçük yaşta başladı evet çok uzun zamandır beraberiz. Ben daha böyle kıpır kıpır yerinde duramayan biriyim. Sevgilim de sakin daha oturaklı birisi. Onunla aynı heyecanı paylaşamiyorum. Bu da beni sıkıyor. Enerjimi çekiyor gibi geliyor. Bir de degışmemden çok şikayetçi. Ve ben kendimi bunun için suçlu hissediyorum

28 mart 2019 08:24

5. hatırladım sizi daha önce de sormuştunuz, neden bu çocukta bu kadar diretiyorsunuz?

28 mart 2019 08:26

6. Ya suslu çok uzun zamandır birlikteyiz dediğim gibi. Öyle kolay değil ki birlikte büyüdük resmen. Bilmiyorum diretmemin sebebi belki de bana benden daha iyi birisini bulamayacaksin, boyle yaşamak seni bir kaç yıl mutlu eder 30 yaşına geldiğinde pişman olacaksın vs vs tarzında konusmalarindan da etkileniyor olabilirim sanırım

28 mart 2019 08:32

7. Ay bir yerimin kenarı. Sen de bu sözlere inandın mı? Bütün erkekler söylüyor bunu. Ben de ilk başlarda inanıyordum benden daha iyisini bulamazsın sözlerine, gayet de buldum, gayet de ondan çok sevdiler ilgilendiler. Bunları takma yani. Çok direterek kendinizi mutsuz ediyorsunuz. Değişimden çok depresif görünüyorsunuz, okul dışında depresifliğinize neden olan şeyleri bulun. Ve tabi kendinizi motive edecek öğeler de bulun.

28 mart 2019 08:39

8. süslü allah aşkına hangi ilişki sonsuza kadar sürüyor, ilişkiler böyledir başlar biter bu ömrünüzün sonuna kadar bu çocuğa mecbursunuz mu demek? paşama bak bir de psikolojik şiddet uyguluyor ve evet sizi manipüle ediyor önceki sorunuzda da sormuştunuz. bırakın şimdi ayrılırsam pişman olur muyum diye düşünmeyi, asıl ileride keşke daha önce ayrılsaydım da bu kadar çekmeseydim diyeceksiniz eminim. sizi düşünse ve sevse isteklerinizi gözardı etmez, sizi destekler ki ilişki budur.

28 mart 2019 10:46