susluler 25 yasinda defalarca kez aldatmis bir erkegin evliligi nasil olur?

herkes diyo 25 erken bir yas ama.

1. Seninle mi evleniyir baskasiyla mi? Bence bok gibi olur yine aldatır çünkü.

10 nisan 2022 10:52

2. Of 50 kere sordun yeter süslü ya, b.k gibi olur asla mutlu olamaz boşanır sana gelir sen de kollarını aç geldiginde sıkı tut kacmasın. Oldu mu, begendin mi?

10 nisan 2022 10:55

3. çok sadık olur süslümm harika bir evliliği olur. gözü senden başkasını görmezz. romeodan ayırt edemezsin. ama yine de baktın olmuyor bi de çocuk patlatırsın eve bağlanır o zaman <33

10 nisan 2022 10:57

4. Eski erkek arkadaşım lisedeki sevgilisini aldattığını anlatmıştı. Ben de şok içinde nasıl yaptım demiştim, ergendik, çocuktuk o zamanlar falan demişti. Bu konuşmadan 2 yıl sonra beni aldattı :) yaşı 29'du:')

35 yaşındayken de beni nasıl aldattığını anlatır birine.

10 nisan 2022 11:02

5. Bence sadakat kanda oluyor ya.Değilsen hiçbir zaman sadık olamıyorsun.Cinsel olarak bir şey yaşamasan başka türlü aldatıyorsun.Sadıksan sadık olmaya bile çalışmıyorsun,zor olmuyor.Demek ki bu insan sadık değil.2 gün sonra da aldatabilir 35 yıl sonra da 8 yıl sonra da ya da başka şekillerde.

10 nisan 2022 11:05

6. Çok güzel olur çünkü o zamana kadar affeden kişi tekrar affeder o da alatmaya devam böyle yaşayıp giderler. Kadın da artık susa susa panik atak mı geliştirir ne yapar bilemem. İkisi de akıllanmıyor demek tencere kapak

10 nisan 2022 11:39

7. Evlendikten sonra da karısını aldatmaya devam etmesi-kadının adamı bağlamak için çocuk yapması-karısını bir de hamileyken aldatması-çocuk olduktan sonra karım ilgilenmiyor benimle diye bir kere daha aldatması-kadın artık gururluysa boşanma-kapanış

10 nisan 2022 11:43

8. Süslü iyi gözlemlemen lazım. Ben insanların değişebildiğine inanıyorum açıkçası. Kendimden yola çıkarak söylüyorum bunu. Ben de 25 yaşındayım ve yaşım küçükken çok sadakatsizdim sürekli gözüm dışardaydı. Ama şu an aşırı sadık biriyim yaşla beraber olgunlaştım. Bilemiyorum çok değişken bir konu

10 nisan 2022 11:52

9. 25 eşşşşek kadar bi yaş neresi erken? yapan yine yapar

10 nisan 2022 11:55

10. Süslü defalarca sordun yeter. Gerçekten boşver siktir et gitsin ya, buraya defalarca soru sorarak ne kadar çok taktığını belli ediyorsun bu olaya. Başka şeylerle ilgilen be azcık kafanı dağıt.

10 nisan 2022 12:03