susluler anal seks ile alakali sorum var?

susluler sevisirken arkamdan el ile uyarılmak hoşuma gidiyor sevgilimde anal isteyen seven biri değil ama seviyorum diye parmağıyla yapıyor dun iki parmagi ile yapinca seksten sonra agrim oldu ve biraz kan gördüm bunu engellemenin bir yolu var midir arkadan birleşme yasayanlar nasil katlaniyor sonrasi acıya özellikle parmak bile boyleyse

1. Anal mastürbasyonu nasıl yapıyordun a1 parmak ile mi dildo ile mi?

12 mart 2023 19:03

2. Suslu orgazm olduktan sonra onu canım istemiyor acikcasi o on sevisme sürecinde hosuma gidiyor zaten birlesme yasamak istemiyoruz anal olarak sadece parmak uyarılması hoşuma gidiyor. İki parmakla hafif bi kan geldi ama su falan degdigince canim acıyor acikcasi sanirim tek parmaktan devam. Birde temizlemek icin ne yapıyorsunuz

12 mart 2023 19:17

3. abi siz salak mısınız hic anal fissur yasadınız mı veya anal yırtık? çekilir mi bu aq canınızın hic mi kıymeti yok

12 mart 2023 19:39

4. Pardon da suslu sanane?

12 mart 2023 19:55

5. Hiç anal tecrübem yok ama ben de sevişme sırasında o bölgenin elle uyarılmasından çok zevk alıyorum. Sevgilinizin tırnağı falan çizmiş olmasın süslü? Sadece parmaktan o derece yara olmayabilir çünkü

12 mart 2023 20:26

6. Süslü tirnaklari cizmis olamaz ya bende sasirdim bu kadar acimasina sonradan zaten

12 mart 2023 21:27

7. abi ne biliyim aklınız pek yok gibi geldi uyarayım dedim :d yasarsanız anlarsınız

12 mart 2023 21:56

8. deodorant şişesiyle anal mastürbasyon öyle mi? daha neler harun abi :D

12 mart 2023 22:14

9. Ben de anal seks yapıyorum sıklıkla uzun zamandır. Ve vajinal birliktelik yaşarken anal uyarılmak orgazm keyfimi arttırıyor. Ne kanama ne acı yaşamıyorum o an.

12 mart 2023 23:17

10. Analdan bu kadar zevk alıp boşaldığını söyleyenler erkek süslü mü?

13 mart 2023 00:00