susluler, annem ilaç tedavisinden dolayı saç dökülmesi yaşadı, simdi tedavisi bittiği için anneler gününde buna yönelik hediye arıyorum ?

yani saçlarinin yeniden çıkmasını, uzamasını hızlandıracak bir ürün olabilir. bu konuda daha önce sorun yaşamadığımız için piyasasını hiç bilmiyorum. kayda değer etki görebileceği ne alabilirim? ilaç bitti ama saçlar hemen eskisi gibi olmuyor tabi

1. Ogx in şampuanı çok hızlı uzatmıştı benim saçlarımı süslü dışı mor olan

4 mayıs 2021 21:35

2. Süslü öncelikle çok geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın. Ben ve annem de muzdaribiz saç dökülmesinden. Doktorumuz bize dönüşümlü takviyeler önerdi. İlk olarak telovium denen bi takviye kullandık sonra medibiocomplex verdi bu esnada aralıksız iki senedir minoxil ve androvium denen spreyi kullanıyoruz. Süslü annemde baya işe yaradı yeni saçlar geldi doktorumuz söyledi. Ben de hafif bi tüylenme yaptı favorilerde ama zaten pcos var yani ben o konuda zaten açığım tüylenmeye. Umarım siz de annenize en uygun yöntemle çıkartırsınız saçları hiç ümitsiz olmayın 💕

4 mayıs 2021 21:37

3. Süslü bu arada ben değil ama annem mezoterapi de yaptırdı bi süre ama pandemide ara verdi o da baya etkili

4 mayıs 2021 21:39

4. SS çok tatlısın, çok geçmiş olsun. Anneciğinle musmutlu bir hayatınız olsun inşaallah

4 mayıs 2021 22:18

5. Araştırmadan, doktora danışmadan kullanmayın ancak pantogar ya da panplus kullanabilirsiniz.

(link: https://www.dermoeczanem.com/panplus-90-kapsul Panplus)

5 mayıs 2021 01:53

6. Herkese çok teşekkür ederim, iyi dilekleriniz için de tavsiyeleriniz için de :) çok mutlu oldum

Takviyelerini doktoru yazmıştı susluler o yüzden o konuda bir şey yapmadım. Saça surulebilen ürünleri not ettim, minoxil için kaşıntı ve baş ağrısı yaptığını söylemişler ama siz bunları yaşadınız mı acaba?

Diğerlerini de sırayla araştırıyorum şimdi

5 mayıs 2021 09:08

7. Anonim 2 haklısınız mezoterapiden çogu insan memnun kalıyor, biz de pandemi nedeniyle şu an başlayamadık, vaka sayısının patlak verdiği şehirlerden birindeyiz korktuk biraz

5 mayıs 2021 09:10

8. Anonim 5, şimdi serumlara bakıyorum bir sitede 200tlye satılan ürün diğer sitede 450 TL olabiliyor, kafam karıştı. Güvenilir bulduğunuz bir site var mı?

5 mayıs 2021 10:44

9. Cok teşekkür ederim suslum, sizin kullandığınız serum hangisiydi, birkaç çeşit var da

5 mayıs 2021 11:40