susluler comert, verici erkek devri kapandi mi ?

susluler ben comert erkek istiyorum. cimri adamin sevgisinin de cimri oldugunu dusunuyorum. bi yemek bi kahveyi de bolusmek sacma geliyor. ama arkadaslarima bakiyorum hep alman usulu ya da sira sira hatta cogunda kiz daha verici. bu durumlar bana erkeksi gelmiyor. mesela bir arkadasim ilk bulusmada erkege sen calismiyosun ogrencisin demis alman usulu yapmislar. bir arkadasim zaten parasini yediriyor benzin falan aliyor. baska bir arkadasimin da sevgilisi geldi cocuga resmen krallar gibi bakti ve cocuk asla bir jest yapmadi. kizlara da kiziyorum erkekleri boyle alistiriyorlar ve sanki hepsi ayniymis gibi geliyor. bu erkekler ne ara boyle oldu? comert erkeklerin nesli tukendi mi?

1. Cömert erkekten anladığınız adamın size para yedirmesi yalnız?

14 mayıs 2022 16:56

2. Hazır ol linç yemeye bu sözlüğün en damar konusuna bastın tebrikler. Ama ben de senin gibi düşünüyorum süslü. Ve öyle erkekleri erkek olarak bilr göremiyorum açıkçası. Bugün kahvenin çayın hesabını yapan adam yarın her şeyin hesabını yapar. Niye öyle birini çekeyim ki. Ona yedireceğim parayı ailemle yerim.

14 mayıs 2022 17:09

3. Bir dengesizliğin olduğu yerde sorun vardır elbette.

Ancak şunu da ifade edeyim ki, erkek tarafından yapılmış cömertçe jestler kadınlar tarafından yadırganır oldu. Hatta bazen şahsi algılanıp hakaret kabul edildiği bile olabiliyor.

Hoşlandığım birine ya da arkadaşlarıma bir şeyler ısmarlamayı isterdim. Ama devir değişti.

-erkek yazar

14 mayıs 2022 17:17

4. Süslü bence şuan zaman çok kötü herkes her şeyin hesabını yapıyor ama bende biraz senin gibi düşünüyorum. Yalnız bir sefer erkek ödüyorsa bir seferde ben ödemek istiyorum tabiki ama benim sevgilim ödeme paran var mı ihtiyacın olur vs bir sürü şey söylüyor. Param biterse ama rahatlıkla param bitti diyorum bana maddi destek oluyor hiç sorun yaşamadım çok şükür

14 mayıs 2022 17:25

5. Kapanmadı. Bana kalırsa ilişkide birinin daha fazla yük alması iyi değil ama herkesin yaşayış şekli yane.

14 mayıs 2022 17:28

6. O da yarin gelir hanim hanimcik kizlarin devri kapandi mi? Supurgeyi bile bana yaptirmasini sacma buluyorum, kadinsi bulmuyorum. Sessiz sakin erkegini dinleyen, erkegini mutlu etmeye uğraşan yemegi temizligi yapan eski kadinlar gibi kizlar kalmadi der. Cevabın var mi

14 mayıs 2022 17:47

7. ay sanki maddi eşitlik olunca demiyorlar

14 mayıs 2022 17:54

8. Sevgilim durumunu bilmiyorum ama geçen arkadaşlarımızla buluştuk oradan bir arkadasim görüşmeyeli o kadar naif dusunceli kibar birisi olmuski anlatamam zaten yobaz değildi de işte daha böyle fazlası. benim arabam yok mesela bir seni bırakayım demedi diğer arkadaşıma mi güvendi bilmiyorum yolunun üstü sonuçta maddi olarak bir sıkıntısı da yok yani. Bilemiyorum.

14 mayıs 2022 18:06

9. Maddi durumu olan olsa yapar belki de,şu ekonomide insanlar çok hesaplıyor artık. Bir yemek kahve dediğiniz de az tutmuyor ki. Eskisi gibi değil.

14 mayıs 2022 18:07

10. O kadar haklısın ki. Bana böyle erkekler erkek gibi gelmiyor. Benim de çevremde kızlar sevgililerine bakıyor neredeyse. Hiç benlik değil.

14 mayıs 2022 18:17