susluler nolur cevap verin kismetse olur cansel evde kimle evlenecekti de kina yapti ve kacinci bolum allah rizasi icin catliyorum burada?

1. Eserle. 198. Bölüm. Kendimi yılın işsizi ilan ediyorum bu cevabımla beraber.

17 ağustos 2021 00:23

2. ahahgsgd bi tanesin suslummmm ama neden eser agliyor o zaman

17 ağustos 2021 00:24

3. (link: https://m.youtube.com/watch?v=ybvnrtAkVOg Şarkı duygusalmış)

Bulabildiklerim bunlar. Guilty pleasure resmen dndka

17 ağustos 2021 00:36

4. hHGAGDD BEN DE BUNU IZLEDIM SUSLU OYLE BI AGLIYOR KI CANSEL BASKASIYLA NISANLANIYOR SANDIM YA

17 ağustos 2021 00:40

5. eser ve cansel cidden benim de oyle her sey sahte biliyorum ma keske benim de eserim olsa da aglasa benim icin... utanc verici evet

17 ağustos 2021 00:40

6. Onlarınki gerçekti hatta sonrasında Cansel aldatmış Eseri diyorlar. Bir takım spekülasyonlar var bilmiyorum tabi. Emreyle Ayçaya da çok gülüyorum ben dkdks. Halil mi??

17 ağustos 2021 00:49

7. (link: https://m.youtube.com/watch?v=t19Yi22QuDM Emre’nin çok anlamlı şeyler söylüyormuş gibi davranması ama düzgün cümle kuramaması dkdla)

17 ağustos 2021 00:52

8. ahsgfdfgagdhf susluuuu ben de izleyip izleyip cildiriyorum hsgdggf size kanal onereyim cringe boyle tssigalko

17 ağustos 2021 00:54

9. hic bilmiyorum ben kizlar ne olmus ne bitmis

17 ağustos 2021 00:55

10. Eser orda canselin kina goruntusunde agladi cunku ya benden baskasina gelin giderse diye düşündü. Duygusallasti

17 ağustos 2021 01:21