susluler vajinada yağ bezesi gibi?

vajinada yağ bezesi gibi beyaz renkte ici dolu bazen hafif sıkınca icinden beyaz biseyler cikiyor bazen ucu yok sıksam da cikmiyor, bu neden olabilir? yasayan var mi? korkmali miyim? doktora görünmeli miyim? bu bende ara sıra olurdu, umursamazdim çoğu zaman ancak son 1 haftada cok artmis hatta 4 güne kadar yoktu bugün baktığımda artmış gibi geldi, biraz kasintim da oldu bugün üstüne. bilemiyorum ne düşünüyorsunuz? :(

1. Bugün dar pantolon giydim havasız kaldigi icin kasinti oldu diye dusundum

2 kasım 2021 22:45

2. aynisi olmustu, doktor fucidin verdi indi ve bi daha cikmadi 3 yil oldu

2 kasım 2021 22:48

3. A2 teşekkür ederim, teshis olarak ne dediğini hatırlıyor musunuz peki neden olurmus bu yani :(

2 kasım 2021 22:53

4. Süslü benzeri olmuştu ben de bir kaç gün içinde farkettim ki kıl dönmesiymiş. Umarım sizinki de kötü bir şey değildir.

2 kasım 2021 23:05

5. bana olmuştu bu 2017'de doktor iğneyle çekmişti dolu yeri ve vajinal fitil vermişti. teşhis olarak akut vajinit yazıyor tanıda e-nabızda. bir daha başıma gelmedi

2 kasım 2021 23:07

6. Vardı ama benimki uç vermişti sıktım çıkardım bir daha tekrarlamadı

2 kasım 2021 23:49

7. Vajinanın neresinde, yani bazen vulva için de vajina diyor burada soru soranlar onun için soruyorum. Kıl olan bir yerdeyse kıl dönmesidir, o şekilde googlelayabilirsiniz

3 kasım 2021 09:19

8. herkese tesekkur ederim... gecmis olsun hepimize.

a6, kıl cıkan bölgede evet ama lazere gidiyorum düzenli ve tek tük cıkıyor artık kıllar. kıl dönmesi olsa sanırım beyaz olmaz :(

bir de sert gibi sanki birisi ya. randevu ayarlayıp gitmek en saglıklısı olacak sanırım. tekrar tesekkur ederim hepinize

3 kasım 2021 09:42

9. bartholin kisti olabilir. antibiyotik kullanmanız gerekebilir doktora gidin