sürekli çok yorgun görünüyosun iyi misin diyen insana nasıl ayar verilir?

kızlar yeni tanıştığım ve haftada 1-2 kez aynı ortamda bulunduğum bir kadın var. bu kadın iki seferdir benim yanıma gelip "sen iyi misin ya çok yorgun görünüyorsun" diyor. yooo iyiyim diyorum "yüzün çok yorgunmuşsun gibi duruyo ama" diyor lol. "iyiyim teşekkür ederim" diyorum "çok bitkin geldin" falan diye devam ettiriyor. hayır sen benim yüzümün normalde nasıl göründüğünü nerden biliyosun da yorgun göründüğüme karar verdin, normal yüzüm o benim. arkadaş olmaya çalışıyor aklınca sanırım ama çok rahatsız oluyorum. daha önce kimseden de böyle bir şey duymadım, yani makyajsız oluyorum ama bu kadın benim makyajlı halimi de bilmiyor ki. bir daha gelip sorarsa "sen sürekli böyle insanlara gidip bugün yorgun görünüyosun bugün çirkin görünüyosun diye yorum mu yapıyorsun? sağ ol endişen için ama bu benim normal yüzüm" falan demeyi düşünüyorum. siz olsanız ne derdiniz

1. Bana yorgun değil de kızgın mısın, neye kızdın filan diye zırt pırt yüzümün normal düz dururkenki haline laf eden birine  (ilk üç seferde gülerek "yok her şey yolunda, yüzüm böyle benim" diye alttan aldıktan sonra) "normal yüzüm bu benim, bir problemin mi var?" Dedim ve ondan sonra sustu. Alttan almak bu densizlere iyi gelmiyor. Ya da onları rahatsız edecek bir şey söylüyorum gözlerine bakıp "evet midemde ülser var" "insomnia hastasıyım" vb gibi.

28 temmuz 10:44

2. Sana öyle söylediği anda ona "ay ben de tam onu söyleyecektim seni ben bugün yorgun, halsiz gördüm biraz. Yüzün de çökmüş gibi nooldu ya her şey yolunda mı?" De konu kapansın ahshsj

28 temmuz 10:45

3. Ya a3'ün dediğini yapacaksın

Ya da artık bir göz Doktoruna ve endokrine mi gitsen, diyabet varsa gözüne vurmuş olabilir diyeceksin.

28 temmuz 10:56

4. a3 +1

tekrarlamasını bekleme de yani direkt aa hasta mısın yüzün gözün çökmüş neyin var ciddi bir şey yok umarım diye gir lafa

28 temmuz 12:05

5. ay sende bana çirkinsin dememin başka yolunu bulamadın canım ya tamam anladım sen beni beğenmiyorsun ama bu tamemen seninle ilgili beni rahat bırak de

28 temmuz 13:40

6. "fikrini sormadım" diyeceksin, sertçe! sonra da tripten manyak edeceksin.

28 temmuz 13:58

7. daha ileri bir diyaloğa sakın girme ss, arkanı dön ve git.

sana rahatsızlık veren, haddini aşan insanlar karşısında rahatsızlık duyduğunu belli etmelisin. böyle bir durumda kimseye asla nezaket borçlu değilsin unutma.

28 temmuz 14:05

8. ilişkinizin düzeyini anlamadım ama bir şey anlatmaya çalışıyor olabilir mi? ben ofiste saçını yıkamadığı için kokan bir çalışana benzer bir şekilde yaklaşıp konuşmaya çalışmıştım.

28 temmuz 14:10

9. Sanmıyorum a9. İşyeri falan değil bu bir kursa gidiyoruz ve yakın bile oturmuyoruz. yorgun göründüğümü söyleyerek ne anlatmaya çalışıyor olabilir ki, herkesin kot tişört gittiği yere ben de herkes gibi gidiyorum.

28 temmuz 14:43

10. bir şekilde yakınlık kurmaya çalışıyor o zaman. sizi rahatsız ediyorsa görmezden gelin cevap vermeyin, aa öyle mi diyip önünüze bakın geçin. dalaşmak ortamınızı gerer.

28 temmuz 15:01