süslüler pentiden mayo almıştım. kargoyu kapıya bırakmışlar tam ortasında delik ?

yani hep görüyordum sosyal medyada ama şaşırdım hiç sipariş vermemiştim. poşetin ortası bilerek yapılmış delik. sinir oldum. amaç ne anlamıyorum süslüler. sapıklık mı yoksa başka bi şey mi var.

1. bence sapıklık. az önce penti'nin bazı sütyenlerinde 2 al 1 öde başlamış şu görünmez olanlarında. fotoğraf değerlendirmelerine baktım sütyeni daha iyi görebilmek için millet hep delinmiş kargo kutularını atmış.

28 temmuz 12:31

2. Çok tuhaf ya. Yani neden abi. Böyle hayatımızı yaşıyoruz yani. Sorsan türk erkeklerine bıdıdı yapar ama mayo alırken bile internetten kocaman delikle geliyor. Ve birisinin açtığı o kadar belli ki tam ortada.

Abv yani bunu yapan ruh hastalarının ya.

28 temmuz 12:41

3. Fotoğrafını çek, İade et ve pentiye durumu fotoğrafla bildir.

Şu durumu yaşayan 20 kişi bunu yapsa ve alışverişten vazgeçse kargolar sıkıştırılır.

28 temmuz 13:13

4. Anonim 3 çok haklısın bu arada. Çok mantıklı geldi şu an. O şekilde yapacağım çok sinir oldum. Yani bize bu yaşatılması çok sinir bozucu ya.

28 temmuz 17:56

5. Herkes haddini bilsin! O kargoyla anlaşmasını bozsa penti, büyük müşteri kaybı olur kargo firması için. Susa susa tepemize çıktılar. Çok sinirleniyorum böyle şeylere.

28 temmuz 18:49

6. Ben pentiden sürekli alışveriş yapıyorum hep sapasağlam geliyor. Eğer böyle gelirse getiren şubeyi arayıp itin götüne sokarım, hatta kutuyu alıp şubeye giderim

28 temmuz 20:09