süslüler sizin için bir ilişkide en kırıcı ve en mutlu eden hareketler nedir?

1. Kırıcı olmanın ucu bucağı yok süslü kadınız bizi her şey kırabilir ya.ha bugün kırmayan bi bakmışsın pmste kırmış geçirmiş valla kadın halimle ben bile beni anlamıyorum.kırmak değil de , işler artık evlilik boyutuna falan geldiğinde, hani kendini yetiştirmiş paçanı kurtarmıssındırda , konu ailelere , herkesin üstüne düşeni yapmasına gelince maddi bi adaletsizlik sözkonusu olup , damat kişisi de bunu hissediyor ya.o insanı böyle inceden bi kırıyor.bise demese bile bazen anlaşılmak bile insana şöyle bi dokunur ya o işte.hani bide sineye çeksen bi türlü çekmesen baska türlü...

Mutlu eden şey ise "sen seversin veya senin için" diye başlayarak hediye edilmiş her şey .kara lastik toka , bir çengelli iğne bile olur.pahasının önemi yok.ha parada da ağırsa bi tık daha şey tabi ister istemez.

Bi de Senin pek de önemsemeden söylediğin hatta söylerken farkında bile olmadığın bir şeyin çok önemsenmiş ve dikkate alınmış olması.bak düşününce bile kalbim pır pır etti.

Bir de böyle insanı farkettirmeden onurlandıran şeyler oluyor ya, işte çantanı takarsın da sapında saçın sıkışır hop arkadan düzeltiverir adam, işte kalabalık bi yemek masasında kendinden önce ortadakileri sana onun  servis etmesi, merdiven inerken mutlaka önden inmesi ve seni beklemesi falan bunlar detay ama kesinlikle insanı şımartacak şeyler.hem de hiçbir şey harcamadan.

29 temmuz 20:18