tüm erkeklerin yavşak olması gerçeği?

kızlar sorudan çok sohbet tarzı konuşmak istedim sizlerle .son günlerde üst üste şok yaşıyorum.sevgilimden ayrıldım çok üzülmedim bir aylık ilişkiydi ,ayrıldıktan sonra mesela onu herkes bana kötüledi.türlü türlü yavşaklıklarını duydum.onun haricinde biriyle flörtleşiyorum mesela o kişiyi birine anlatıyorum hemen o herkese yürüyor düzgün değil deniyor.istisnasız her erkekte yaşadım nerdeyse.sonra mesela kaç yaşındaki abim gibi gördüğüm hocam bana mesajdan yürüyor evli barklı çocuklu adam mesela.bunlara ben müsaade etmiyorum tabiki hocaya iyi akşamlar diyip uzaklaştım hemen.ama tüm erkeklere noldu bilmiyorum düzenli ilişkiden hep bi sıvışma çabaları,sadece kız kesmek kızlara yürümek istiyorlar ve övünerek bunları anlatmalar.eski sevgilimin arkadaşının abisi mekan işletiyor mesela bugün oraya gittim,eski sevgilim hakkında dertleşmeye çalışıyorum daha tam unutamamışım.adam geliyor sırtıma dokunmaya çalışıyor görünüşümü inceliyor çirkin çirkin yavşaklıklar cidden ya.sizin de çevrenizdekiler böyle mi.siz böyle insanlarla nasıl baş ediyorsunuz?

1. Ya tabiki genellememek lazım ama son bikaç gündür öyle hayal kırıklığı yaşadım ki bi daha kimseye güvenemeyecekmişim gibi geliyor süslü.sadık olanı bulmak çok zor

12 haziran 2019 23:21

2. Genel olarak benim kafamda düzgün diye tabir ettiğim insan sayısı sanki azalıyor gibi geliyor bana. Hem erkek hem kadın. Gittikçe kötüye gidiyor sanki her şey. Tabi eskiden nasıldı bilemiyorum. Belki de biz insanlar hep kötüydük

12 haziran 2019 23:32

3. Ya çok aşık sandığım erkekler bile ayrılık sonrası başkasıyla sevgili oluyo hemen.mesela ben bana biri yürüyorsa aynı anda kaç kızla konuşuyodur bukesin diyorum

12 haziran 2019 23:41

4. Benim hocam da bana yürümüyor adeta koşuyor aynı şekilde evli. Arkadaşımın da başına daha yeni bir evli vakası geldi.

Biz büyüdük bence insan hep kötüydü de anlamıyorduk.

12 haziran 2019 23:43

5. çünkü artık kolay ulaşabiliyorlar ? bir başka şehirdeki kıza ulaşmaları kızın onların takip isteğini kabul etmesiyle beş dakikalarını almıyor. dolayısıyla artık ilişkiler daha iyisi nerede? daha iyisini nereden bulabilirim? amaaan yenisini bulurum şeklinde ilerliyor. Eskiden insanlar ya mahallelerindeki kişilere ulaşabiliyor ya da o kişinin telefonunu almak için bayağı sürünüyorlardı. ulaşmak için emek verdiğiniz bir ilişki de kıymetli oluyor net.

12 haziran 2019 23:50

6. Ya da erkeklere çekici gelmeye başladığımız yaşlara geldik o yüzden de olabilir.sonuçta lisedeyken sadece liselilerle flörtleşip hoşlanıyosun.ünideyken veya mezunken ise seçenekler çok artıyor o yüzden seni beğenen herkes yazma cesaretine girişiyor.Ama hocam çok hayal kırıklığı yaşattı bana ben onu abim gibi görmüştüm nerdeyse babam yerine koymuştum.aniden sarhoşken yürüdü konuşmayı bitirince üzgün surat falan attı genç oğlan gibi tövbe

12 haziran 2019 23:53

7. Anonim 6,aynen süslü bakmasam bile mesaj listelerinde 5 kızla birden aynı anda mesajlaştıklarını düşünüyorum erkeklerin.ha ama en sonunda napıyo böyleleri;yıllarca kızlarla takılıyor ediyor düzgün ilişki yaşamıyor.aniden kendince çok düzgün evlenilecek bir kız bulup(anası buluyor tabi) evleniyo.evlilikten sonra da kişinin karakteri değişmeyeceği için karısını aldatıyor bu sefer de

12 haziran 2019 23:56

8. Düzgün olmayan çevrelerde düzgün insan arayamazsınız, iyi bir insanı iyi bir çevredr bulursunuz.

13 haziran 2019 00:06

9. Hocam bana da hayal kırıklığı olmuştu süslü. Çok değer veriyordum tam bir sapık çıktı.

13 haziran 2019 00:55

10. Anonim 7 düzgün olmayan çevrede olduğumu nerden çıkardınız acaba