türk erkeği mi yabancı erkek mi?

erkekler hep türk kadınlarını yabancı kadınlarla kıyaslıyor. peki siz yabancı erkek ve türk erkeğini kıyaslayınca ne sonuca ulaşıyorsunuz süslüler? türk erkeği mi yabancı erkek mi? not: yabancıdan kastım batı kültüründe yetişmiş insanlar.

1. Yabanci erkek tabii ki. Bu arada ben esmer severim ve yabanci erkek diye birlikte oldugum adamlari gorseniz bu mu dersiniz ahsjs ama onemli olan yetisme tarzlari ve bakis acilari bence. Burdakiler, ozellikle de bana gore genc kalan nesil rezalet bir zihniyetle buyumus cogunlukla. Sevgilisini mali gibi goren, herkesle yatayim ama karim bakire olsun kafasinda, evlenmeden oncesi ve sonrasi 180 derece degisen ve cogu yatakta rezalet olan ama turk kizlarini da asagilamakta yarisan erkekleri neden isteyeyim.

29 temmuz 2019 00:26

2. Gecen sene tatilde görmüştüm rus erkekler eşlerine karşı o kadar saygililardi ki türk erkekleri yanından geçmez saygı, sevgi konusunda

29 temmuz 2019 00:28

3. Rus erkeklerine karşı herkes önyargılı ama benim tanıdığım halden anlayan ve kalbi en güzel adam bir rustu.

Tip olarak pek yorum yapamam ama.

29 temmuz 2019 00:32

4. Tabi ki yabancı erkekler

29 temmuz 2019 00:35

5. Kızlar yabancıda neden yabancı az açıklayın :d

29 temmuz 2019 00:40

6. Bu ülkede erkeklerin kendini bir şey sanmaları için iyi bir meslek sahibi ve yakışıklı olmaları gerekmiyor bence.

Azıcık eli yüzü düzgün olan kendini bir şey sanıyor çünkü genel olarak çirkin bir milletiz hele erkeklerin durumu kadınlardan daha kötü.

29 temmuz 2019 11:57

7. Bizim erkekleri altın büllüklü diye sevdikleri için kendilerini osuruktan nimet sanıyor hepsi. Küçük dünyaları türk erkeği yaratmış adeta. Tanıyınca bakıyorsun çıkardığı donu sepete atmaktan aciz bir embesil, Çay koymayı bile bilmiyor. Bu sebeple yabancı erkekler diyorum.

29 temmuz 2019 23:35

8. Kesinlikle yabancı. 3 tane türk sevgilim oldu, kıyafetime karışan, her anımı kontrol etmek isteyen kontrol manyaklarıydı. Sonra ispanyol sevgilimle tanıştım 1 seneye evlenip ispanyaya taşınkdhsjshsjshs

Saka saka

29 temmuz 2019 23:50

9. Yabancı. Bilmiyorum belki bana öylesi hep denk geldi ama tüm Türk sevgililerim olmadıkları kişiler gibi davranmaya çalıştılar. Çok rahat gözüküp, ya o etek biraz kısa sanki, yok şu tarz müzik severim diyip gerçek sevdiği şeyi saklamalar. Yani hep benim hoşuma giden, hayalimdeki tip neyse ona uymaya çalışan, bir nevi beni kandıran, zamanla özüne dönen insanlar. Elbette direkt soğuyup hep bitirdim. Hayali birine aşık olmuş gibi hissettim, bir anda o kişi yok oluyor. Böyle saçmalıklar, sonra yabancı biri ile sevgili oldum. 5 sene geçti şimdi 2 senelik evliyiz. Olduğu gibi bir insan, huzurlu, mutlu.

O yüzden kendi deneyimlerinden çıkardığım sonuç bu.

29 temmuz 2019 23:52

10. türk erkeği çok kırılgan egolara sahip. "ben ne istersem yaparım/söylerim" kafasındalar, ama kadın da o özgürlüğü sergileyince deliriyorlar. eşitlikçi değiller ve olamazlar.

29 temmuz 2019 23:58