türk erkekleri neden genel olarak çirkin sizce? kadınları gayet güzel buluyorum ben ama erkekler cidden tipsiz?

özellikle yeni nesil hem kız hem erkek olarak çok güzel ve yakışıklı, kişisel bakıma da özen gösteriyorlar. ama gel gör ki çoğu erkek cidden tipsiz. tipsizliklerini geçtim adamlar daha diş fırçalamayı alışkanlık haline getirmemişler cidden şaka gibi. kızlarda böyle bir şey hiç görmedim. sizce neden erkeklerin çoğu böyle? hem bakımsız hem de tipsizler. aynı zamanda da aşırı egolular.

1. + giyinmeyi bilmiyorlar. Yazmayı unutmuşum :d

23 ekim 2021 22:01

2. cidden türk kızları ne kadar güzelse erkekleri o kadar tipsiz ya

23 ekim 2021 22:04

3. her kelimenin aotına imza kaşe mühür vb süslücüm o kadarrr haklısın ki. bi de şöyle mesela kadınların tip ortalaması 6.5/10 ise erkeklerin çok ciddiyim maksimum 4/10 ülkemizde.

23 ekim 2021 22:04

4. bi de tipsiz olduklarının asla farkında değiller 4/10 bile kendini her kızı elde edebilecek yakışıklılıkta sanıyor. kafaları da pek çalışmıyor ayrıca boşlar biraz.

23 ekim 2021 22:06

5. Orta-doğu tipliler işte. Doğmadık ki söyle isvecte norveçte ah ahhh

23 ekim 2021 22:16

6. Üstüne tez yazılası bi konu bu

Ama en kısa açıklaması kadınların estetik ve makyaj yaparak güzelleşmesi. Yine de bunlar olmasa bile bi fark var. Türk erkeği çok kısa ayrıca. Diğer ülkelere bakıyorsun kadınla erkek arasında bi karış boy farkı var, bizde yok.

23 ekim 2021 22:16

7. + çok terbiyesizler. Ben huyunu sevdiğim insanların görünüşünü de sevmeye başlıyorum ama çoğunun içi o kadar çirkin ve kötü niyetliler ki. Olaylara yaklaşımlarından, ikiyüzlü tavırlarından midem bulanıyor. Evladım olsalar eldivenle severim. En basiti soru cevapta mesela her gün zorbalık soruları açılıyor görüyorsunuz. Ne biçim bir yerde yaşıyoruz ya.

23 ekim 2021 22:17

8. Turk kizlarini da biraz abartiyorsunuz bence. Erkeklere gore daha guzeller tabi ki cunku makyaj, saca yapilan islemler vs. ama butun dunyayi genelleyince turk kizlari da ozellikle guzel degil. Erkeklerle aralarinda aslinda asiri fark yok. sonucta genetik ayni genetik.

Bakimsizlik konusunda %100 haklisiniz ama. Klasik ataerkil toplum yapisindan kaynaklaniyor bence. Diger sorularda da tartisilmisti.

23 ekim 2021 22:31

9. A10 iyi de herkes biseksüel ya da lezbiyen değil süslü. Bu yüzden bu dediğin heteroseksüel kadınlar için saçma oluyor

23 ekim 2021 22:32

10. Ben şöyle düşünüyorum, orta doğu ve orta asya karışımı bir ırkız bu da minyon vücut yapısı, esmerlik ve beraberinde kıllılık getiriyor. Minyon deyince sadece boy düşünmeyin, yeni neslin boyu nispeten uzun olsa bile Kuzey Avrupalılar gibi atletik bir vücut yapımız yok (istisnalar dışında). Bu atletik olmayan dar omuz, kısa boy, kadınlarda basen, erkeklerde göbek vb. Vücut tipi kadınlar için o kadar da sorun teşkil etmiyor (bence). Üstüne kadınlarımız kendine bakıyor, fit bir kadın için kısa boy ya da basen sorun değilken dar omuzlu ve/veya kısa boylu bir erkek no no. Kıl meselesine kıllı kılsız çoğu türk kadını özen gösteriyor zaten (uzun uğraşlar sonucu über kıllı bir kadınken nerdeyse İskandinav erkeği kadar kılsız olabildim). Erkeklerimiz de adeta bakımsızlık yarısına girmiş, çelimsiz vücutlarına göbek ve kıl da eklenince tipe bak çay demle kıvamında oluyorlar ne yazık ki.

23 ekim 2021 22:49