türk erkeklerindeki bu çirkinlik halis midir lol?

bu konudan daha öncede bahsedilmiştir ama çok rahatsız edici değil mi ya? günümün 2 saati metroda dolmuşta geçiyor yüzlerce insan görüyorum ve bunu şuan fark etim gencinden yaşlısına erkeklerin hepsi yamuk yumuk. bi tane gerçekten yakışıklı, conventionally attractive birine denk gelmedim. misilleme yapmak için söylemiyorum ama kızlar en azından bakımlı. hatta bazen cidden gözümü alamadığım çok güzel kızlara denk geliyorum ama erkekler bildiğin çirkin. boyları zaten çok kısa ama boyu bi kenara bırakıp yüz hatları, burun, kemik yapısı, gözler vs ele aldığımda max 4/10 hepsi. daha da kötüsü tiplerine bakmadan 10/10luk kızları skorlayabileceklerini zannediyorlar. karaktersizliklerine vs. girmiyorum bile. sizi bilmem ama ben lezbiyen olmayı çok isterdim kendimi aseksüel olarak adlandıracağım artık. ankaradayım bu arada başka yerlerde nasıldır bilemem.

1. türk kadınları erkeklerine nazaran çok daha güzel ve bakımlı katılıyorum. bizim erkeklerin vücut şekilleri de bozuk. armut vücut yapısına sahipler oysa armut vücut kadınlara yakışır erkeğe ters üçgen yakışır. bizimkilerde kocaman göt kalın bacaklar var. bu da yetmiyor daracık kısa paçalı pantolonlar giyiyorlar. yüzleri o kadar çirkin ki sakalsız gezmiyorlar. çok fena çok.

5 nisan 2023 17:44

2. leş kokulu,cılız ve kadın düşmanı oldukları için türk kadınları onları istemiyor. onlar da bunun çözümün leş kokulu,kaslı ve kadın düşmanı olmak olduğunu sanıyorlar.

5 nisan 2023 17:55

3. a2 ile gözlemlerimiz tam tersi. ben de kızılaya çıkıyorum gördüğüm kızların hepsi ama istisnasız hepsi erkeklere on basar.

5 nisan 2023 17:56

4. A2 bahçeli metronun önünde 10 dk bekle görürsün güzelce kızları. A2 baya erkek ya :d

5 nisan 2023 18:05

5. ıhdoıdfhpfd dün annemle bunu konuştuk birebir aynısı. yüz hatları güzel olan erkek o kadar az ki... yemin ediyorum uzun zamandır şöyle beğenip baktığım bir erkek yok. ama o kadar güzel kadın görüyorum ki. çoğu zaman ağzım açık kalıyor.

5 nisan 2023 18:12

6. Ben bayılıyorum kendilerine hırrr

5 nisan 2023 18:23

7. Ay evet ya etraf pırıl pırıl kızlarla dolu. Erkekler maymundan bir adim önce. Yok kizlar makyaj yapıyormuş ondan öyleymiş. Abicim siz once kelliginize ve pis dişlerinize bi çözüm bulun

5 nisan 2023 19:11

8. Türk erkekleri çirkin ama çirkin olan dış görünüşleri değil, karakterleri maalesef. Toplumun atarrkilliği ve kadın düşmanlığı çok ciddi sorun. Brad Pitt olmalarına gerek yok Taciz edilmeden eve gidebileyim yeter.

5 nisan 2023 21:55

9. türk erkekleri yurtdışında inanılmaz popüler oluyorlar mı? A2 sana kötü bir haberim var. Yurt dışında Türk kadını da erkeği de genel olarak popüler falan değil çünkü avrupalı insan ırkçıdır ve kendini 'orta doğulu' ile eş görmez genelde. Ha çok güzel, çekici bir kadınsındır her yerde ilgi çekersin. Türk erkekler için hele daha daha zor.

5 nisan 2023 21:59

10. A8 kadınların olduğu bir sitede gelip ağlıyorsun net bamyasındır. Buram buram small dick energy yayıyorsun cevapların da giderek boyu küçültüyor haberin olsun cücük.

5 nisan 2023 22:24