Bence genel olarak buranın bu milletin insanı itici . Bence eskiden böyle değildi git gide insanlar geriliyor her bakımdan
üzgünüm bir gruba karşı böyle olduğum için ama ben de nefret ediyorum.
Ayrıca bence ataerkil toplumda erkek el üstünde tutuldugu için her yaptığı mubah görülüyor çoğunluk böyle yan gelip yatıyor kadını kendisine hizmet etmesi gereken bir varlık olarak görüyor. En rezil pespaye olanı bile kendini bsy zannediyor boylece
Aşırı ataerkil toplumda yetişmiş her milletin erkeği çok itici
süslü su an icsellestirilmis ataerkinin üzerine bir de andrew tate redpill alpha male vs akimlari ile hem kadini cinsel obje hem de kendilerinden asagi görmeye basladilar. "nice guy" imajinda olanlar bile ben iyi biriyim kizlar beni niye begenmiyor diye icten ice kuduruyor. cözüm asla boyun egmemek ve secici olmak bence. kadinlardan red yiyip yalniz kalmadikca asla kendilerini düzeltmeyecekler
Bir Türk erkeği olan bana bu soru neden atıldı hiçbir fikrim yok. Herhalde kendimi kötü hissetmem için :D
Sosyal medya çağındayız soru soran. Dünyanın tüm erkekleri katalog gibi elinizin altında. Belli ki bizde seni iten mizaç ve fiziki özellikler var. Türk erkeklerinden bu kadar nefret ediyorsan yabancı birini bul kendine partner olarak. Bu şekilde daha mutlu olursun. Türk erkekleri aklına bile gelmeyecekleri için burada bu tarz nefret söylemi içeren sorular sormana da gerek kalmayacaktır. A5'e şu açıdan katılmıyorum: nefret güçlü bir söylem. Türk erkekleri kendilerini düzeltse bile zannetmiyorum ki soru soran onlara (bize) karşı pozitif bir hissiyat geliştirebilsin.