türk kahvesi makinesi önerisi?

en lezzetli yapanı sizce hangisi ?

1. En lezzetliyi bilemem ama en almaman gerektiğini söyliyim süslü arçelik telve.... 1 ve 2 kişilik seçenekleri var suyu full ve tüm ayarları tam yine de yarım bardak yapıyor. 2 kişilik kahvede de 1 tam 1 yarım yapıyo bardaklarımız da büyük değil. Cezvelerine harici su ekliyorum da öyle tam kahve içebiliyoruz. İş yerinde var ben de öyle tanıştım sakın yanlışlıkla alma :d

Eskiden starbaks arzum okka kullanırdı ağır pişiriyor baya fena değildi tabi kullanmış olanlar deneyimlerini yazarsa daha iyi olur

11 kasım 2023 10:45

2. Kendimi bu makineyi almaya asla ikna edemiyorum yıllardır. Bir tane cezvem var hem yer kaplamıyor hem aynı işi görüyor. Bu indirimlerde ben de baktım ama bilemedim. Okka minio gayet güzel, telveye o kadar para vermeye gerek yok bence diğer markalar arasında o kadar uçurum olacağını sanmıyorum.

11 kasım 2023 10:59

3. Benimki karaca bazen köpüklü yapıyor bazen yapmıyor, tadı da değişkenlik gösteriyor ki aynı kahve, aynı su, aynı ölçü ve ısıda kullanmama rağmen.

(link: https://www.hepsiburada.com/sinbo-scm-2943-elektrikli-cezve-pm-HB000000S4YC Bi ara bu modeli kullandım, yurt dışındaydım ve tek bunu bulmuştum, bence hepsinden iyiydi)

Üstteki anonimin dediği arçeliği de kullandım ama hiç beğenmedim

11 kasım 2023 11:23

4. Bende arçeliği kullanıyorum ve beğenmiyorum :( o yüzden belki bi bildiğiniz vardır diye sorayım dedim. Ve dediğiniz gibi bazen iyi oluyor tadı bazen olmuyor.

11 kasım 2023 11:40

5. (link: https://ty.gl/w9xuk9di7e link) ben bundan cok memnunum

11 kasım 2023 12:21

6. arçelik başka ürünün yanında verdi kahve makinesini gerçekten ben de memnun ddğilim. bir keresinde resmen pişirmedi, bi içtim buz gibiydi sebebini anlamadım. köpük de bazen yapıyo bazen yapmıyo. valla sinbo, kiwi falan diğer markalardan daha güzel yapıyor ya hem de köpüğü çok güzel oluyor:d

11 kasım 2023 12:24

7. Arzum okkadan şaşma. Kendim kullanıyorum, çevremdeki herkese de bundan aldırdım. Herkes çok memnun.

11 kasım 2023 12:36

8. Arzum okka çelik cezveli olan süper.

11 kasım 2023 16:07

9. A7 rich spin m mi kullanıyorsunuz acaba? Ben de onu almayı düşünüyorum ama kararsızım

11 kasım 2023 16:30

10. Yok hayır minio pro olanı süslüm. Normali plastik cezveli ben sevmiyorum onun kahvesini. Bu daha iyi yapıyor çelik sağlıklı

(link: Arzum OK0010-K Okka Minio Pro Türk Kahvesi Makinesi https://www.hepsiburada.com/arzum-ok0010-k-okka-minio-pro-trk-kahvesi-makinesi-p-HBV00000PTDXN?url_src=ios-product-detail Kahve mak)

11 kasım 2023 18:42