türk telekom faturalı taahhüt bitince başka tarifeye geçmek?

süslüler merhaba, bu işlerden pek anlamadığımdan buraya bir sorayım dedim. şu an türk telekom'un 12 ay taahhüt verdiğim faturalı bir tarifesini kullanıyorum, bu ayın 22'sinde taahhüt bitiyor ve tarifenin ücreti artacakmış. başka bir tarifeye geçmeyi düşünüyorum. herhalde ya farklı bir hatta taşıyacağım ya da faturasız yapacağım hattı. bunları şu an yaparsam taahhüt cezası öder miyim yoksa 22'sini mi beklemeliyim?

1. Genelde ay olarak az zaman kaldığı zaman, taahüt ücreti kesmiyorlar müsteri hizmetlerini ara süslü en doğru bilgiyi o verir

6 nisan 2020 18:02

2. Son 1 ayın içine girince ceza bedeli ödemezsiniz

6 nisan 2020 19:40

3. teşekkürler süslüler (:

6 nisan 2020 23:22

4. süslü aynısı başıma gelmişti. 1 yıllık taahhütle 30 lira olan paketim 45 'e fırlayacaktı, dedim süresini uzatamaz mıyım hayır dediler. yine 30'dan devam etsem internetim yarıya düşüyordu hiç yardımcı olmadılar yeni taahhütlü paket de önermediler. gittim vodafone'a geçtim 2 yıl kadar oluyor iyi ki de geçmişim. vodafone'da yıllık taahhütün bitmeden sana uygulamadan alternatif birkaç paket önerisinde bulunuyor. şuan faturalı 33 liraya 9 gb internet + 2 gb vodafone tv kullanıyorum, her hafta çarktan 1 kere internet kazanıyorum ( genellikle günlük 1 gb oluyor), önceki aydan kullanmadığın internet kalırsa sonraki aya aktarıyor vb memnunum.

7 nisan 2020 04:32

5. iyi yapmışsınız süslü. hattınızı taahhüt süresi sona ermeden mi taşıdınız peki? yani benim 22'sinde, atıyorum 17sinde hat taşıma başvurusu yapsam oluyor mu?

bir de vodafone'un internetinin çok çekmediğine dair ve faturayı şişirdiklerine dair şikayetler görmüştüm, siz bir sorun yaşadınız mı süslü?

9 nisan 2020 01:18

6. Süslüler eğer taahhüt bitiyorsa ve size aylık daha fazla fatura çıkarmak için teklifle geldilerse kabul etmeyin ve aynı tarifenizde ısrar edin. Ben eğer aynı tarifeyi aynı fiyattan vermeyecekseniz hattımı taşıyacağım demiştim ve onlar benim teklifimi kabul ettiler müşteri kaybetmemek için. Gerçekten hem hat taşımakla uğraşmadım hem de fazla para ödemiyorum, kolaylık oldu.

9 nisan 2020 01:27

7. Benim a6 gibi olmadı tam tersi aynı ücretten devam edemez miyim dedim pişkince hayır dediler ve o gün gidip hattımı taşıdım. Ben bir de o ücret için faturasızdan faturalıya geçmiştim  12 aydan uzun kullanmama izin vermediler.

Süslüm yeni ücret tanımlanmamıştı sanırım paketim bitmeden 2-3 gün önce hat taşıdım. Birkaç sene geçti üstünden ama o 2-3 günün kalan faturasını aldılar sanırım. İnterneti ise tam tersi türk telekomdan sonra eve gelince pijamalarını gitmek gibi. Evimin içinde alt katlarda az çekiyor diye aradım. Hafta içerisinde bölgenizde güçlendirme çalışması yapılmıştır devam da edecektir diye mesaj geldi. internet geçirme de şöyle paketiniz bitince çat diye 16 liraya 500 mb tanımlıyor. Paketim bitince interneti kapat diyemiyorsun ama turkcell bu konuda çok daha fazla geçiriyor...

10 nisan 2020 16:49

8. Teşekkürler süslüler <3