türkiye’de homeschooling olmasını ister misiniz?

1. Niye kızını okumak istemeyen gerici mi oksijen israfı mıyım

10 şubat 12:52

2. homeschooling

(Türkçesi yok ki, Türkçesi tam karşılamıyor ki ühhüüü)

10 şubat 13:00

3. Reddit tartışmalarını buraya taşırken anlıyorum kafanız çalışmıyor ama chatgpt, hadi onu geçtim google kallanmayı da mı bilmiyorsunuz?

10 şubat 13:06

4. Şu an bile ortalıkta yeterince cahil varken fazlasına gerek yok. Öğretmene müdahale etmeyi marifet sayan bilmiş cahiller ordusu evde çocuk mu eğitecek işte ben buna gülerim.

10 şubat 13:07

5. aynen, istanbul'u ülke sanan nesiller yetiştirmek için ideal.

10 şubat 13:13

6. Var zaten siz uyumaya devam

10 şubat 13:20

7. Bizde olmaz. Kızı erkeklerle okumasın diye evde eğitime geçip kızını eğitmeyecek belki milyonlar var.

10 şubat 13:30

8. açık öğretim de bir nevi homeschooling zaten. homeschoolingde ebeveynler genelde belli bir seviyede oluyor ve öğretiyor çocuğuna ama burada o seviyedeki insan zaten düzgün bir işe sahip ve çocuğuna okul eğitimi verecek zamanı yok. olsa bile tercih etmez çünkü eğitimli aileler çocuğu kendisinden daha eğitimli olsun ister. böyle bir riske girmez. ortalama ailelerde de o eğitim seviyesi yok zaten ki çocuğuna öğretsin.

10 şubat 14:27

9. isteme. yeni neslin en büyük sorunu iletişim becerisinin gelişmemis olması. bu da ekran başında oturmaktan kaynaklanıyor. çocuklar okulda sosyalleşmeyi, toplum içinde nasıl davranması gerektiğini öğreniyor.

incel sayısınsa artış olur, homeschooling olursa

10 şubat 15:17

10. Bizde evde öğretim legal olsa o eğitimi çocuğa verebilecek kaç aile var ki isteyelim. Daha okulda düzgün ve çağa uygun eğitimi çözemedik. Onu bırak hala kız çocuklarının bir yaştan sonra okula gönderilmediği ilçelerle doluyuz. Ne homeschool'u

10 şubat 15:39