türkiyede balayi önerisi,neler yapabiliriz?

selam süslüler 6 temmuzda düğünüm var. yurtdişi istemiyoruz çünkü sene içinde farkli planlarimiz var yurtdişiyla ilgili. türkiyede güzel bir deniz tatili yapmak istiyoruz. kaş olabilir diye düşündük. önerileriniz var mi? otel, konum önerisi ya da rota önerisi

1. ayy bence çok güzel düşünmüşsünüz en merak ettiğim yerlerden biri kaş ve datça

12 mart 2024 13:55

5. fethiye de çok güzel balayı otelleri var

12 mart 2024 15:34

6. bodrum voyage private gidiyoruz biz de temmuzda istersen bakabilirsin süslü

12 mart 2024 16:13

7. ben olsam kaş'ı tercih etmezdim süslü, çok güzel bir denizi var, çok da güzel bir yer ama çok küçük ve çok kalabalık, tıklım tıklım her yer, restoranlarda, plajlarda yer bulması çok zor oluyor, o sıcakta eziyete dönüşüyor. bir de yani küçücük küçücük butik oteller, çoğunun doğru düzgün bir imkanı yok. bir de eskiden güzel şarap evleri, restoranları falan vardı ama en son 2 yıl önce gittim, istisnasız tüm restoranları meyhane olmuştu yani bir yerden sonra şakşuka yemekten içi kıyılıyor insanın.

datça'nın denizi muhteşem hatta bence türkiye'deki en güzel denizler datça'da ama orada asıl tekne kiralarsanız harika olur. çünkü datça'da tekneyle çıkıp 2 ay kalsanız 2 ay farklı koyda denize girersiniz, her yeri koy fakat çoğuna karadan ulaşım yok. onun dışında datça arabasız zor bir yer, ulaşımı pek gelişmediği için araçsız olduğunuz yerde kalırsınız yalnızca. ama ben deniz tatili yapacak olsam kargı koyunda kalırdım, hatta orada kargilos otel var bi bakın resimlerine, çok güzel otel.

ama yine de tatile, özellikle de balayına çıkıyor olsaydım ben bodrum'u tercih ederdim. denizi güzel, yüzlerce ve her bütçeye hitap eden restoranları var, otelleri kalburüstü, hizmet sektörü iyi ve en önemlisi acil durumlarda büyükşehirlerin tüm imkanlarına sahip. yani ne bileyim özellikle balayı için biraz konfor da önemli gibi geliyor bana, beş yüz derece sıcakta kaş gibi üç tane sokakta milyonlarca insanın tıkıştığı bir yerdense bodrum daha iyi olurdu sanki sanki.

12 mart 2024 17:06

8. Butce ne kadar suslu ona gore soyleyecegim