tıpçı sevgili, yoğunluk ve konuşmama sorunu?

sevgilim tıp fakültesi öğrencisi ben ona göre daha rahat bir bölümde okuyorum günde en az 10 saat ders çalışıyor saygı duyuyorum hep motive ediyorum ve ona ihtiyacı olan alanı veriyorum bu konuda hiç sorun yaşamadık ama sınavlarından 2 hafta önce tamamen konuşmayı kesmek istiyor konsantre olamıyor, odağı kayıyormuş. beni sevdiğini biliyorum bende onu çok seviyorum ama bu süre zarfında başıma birşey gelse onunla konuşamayacak olmak beni üzüyor. üstelik uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz telefonda da iletişim olmayınca bazen çok zor geliyor ama sevdiğim için katlanıyorum. tıpçı süsler veya çevrenizdeki tıpçılar gerçekten bu kadar yoğun musunuz? gün içerisinde 1 saat bile ayıramaması normal mi sizce?

1. Yoğunlar ama 2 hafta hiç görüşmeyelimlik bir durum yok. 10 saat ders calisiyorsa yatmadan yarim saat arar ya da cok bunalinca yarim saat arar yine arar. Tus'ta derece yapan arkadasim ders calismaya adaya falan gidiyordu arkadaslariyla. Sevgilisi de vardi. Bir de ogrenci yani. Hemen tus'a da girmeyecek. Bazi nobetler bos oluyor mesela. Orada bile 10 dk arar yine arar. Bahane.

25 temmuz 2021 01:27

2. Bu çocuğun flörtleştiği, internetten ya da okuldan görüstügü birileri olmasin dikkat edin. Isteyen nöbette on dk arar yine arar. 2 hafta hic gorusmeyelim ne demek?

25 temmuz 2021 01:29

3. Süslü sevgilim de ben de tıp fakültesinde okuyoruz.sınav dönemlerinde birbirimizle konuşamıyoruz hatta ben isyan ediyorum biraz vakit ayıralım diye.bölümü okumayan gerçekten anlayamaz süslü.sınavdan 20 gün öncesine kadar normal şekilde konuşabilirsiniz ama sınav döneminde 1 saat bile çok fazla geliyor inanın.size kasıtlı yapılan bir şey olmadığını düşünüyorum.

25 temmuz 2021 01:34

4. A4 sınavları bitince tek odağı ben oluyorum yeni sınavına kadar o yüzden bende onun samimiyetine inanmak istiyorum. Sonrasında devam eden bir ilgisizlik yok yani. Aynı okulda olsak en azından yemeklerde görüşürdük diyor ama yapacak birşey yok.

25 temmuz 2021 01:37

5. Komiteden 2 hafta önce nefes bile almazsın, sevgiliyle konuşmamak bana çok doğal geldi. Kuruntu yapma süslü.

25 temmuz 2021 02:04

6. Abartmasın awq tıp öğrencisi arkadaslarım var gayet de gezip tozup eğleniyorlar. Sınav haftaları tabi ki daha az konusursun, görüşemezsin belki sık sık ama 2 hafta konusmamak ne ya 😂

25 temmuz 2021 02:07

7. Tus'a hazırlanmıyorsa bu denli yoğunluk bana mantıklı gelmedi. (Tıp okuyorum 5-6lardan tusta dereceye oynayanlar hariç kimse bu kadar çalışmıyor)

25 temmuz 2021 02:52

8. Anonim 9 arkadaşım tus'ta ilk 10'a girdi. Çok da tatlı bir kız. Elbette çok çalışıyorlar ama insan sevgilisini 5 dk arar yine arar. Mesaj vakit alır ama 5 dk da aramaya vakti yok. Mümkün değil. Bir de öğrenci. Direkt tus'a girmez hemen. Çapa'da, hacettepe (ingilizce) tıp okuyan arkadaşlarım bile böyle değildi. İnsan özler her şeyi geçtim bir seni seviyorum falan der kapatır uyur. Son sınıftaki arkadaslarim twitter'daydi habire. Gayet de basarili insanlar. Bakin bakalim twitter'i nasil aktif kullananlar bile var ki alt tarafi sosyal medya. Dikkat edin diye detayli yazdim. Bazi kisiler her seyi meslegin ustune atarak vaktim yok diyebiliyor. Mantiginizla dusunun kalbinizle degil. Cevabi bulacaksiniz zaten.

25 temmuz 2021 02:59

9. Anonim 10 ben de onu diyorum. Görüşmesin, mesaj atmasın ama insan gün içinde ya da yatmadan 5 dk arar. Bu saçma geldi bana.

25 temmuz 2021 04:21

10. A3 süslü bana niye açıklama yazdınız anlamadım, ben absürt buldum zaten durumu

25 temmuz 2021 04:40