tıp öğrencileri ipad vs macbook air?

süslüler derslerde ve not tutmakta hangisi daha faydalı ve pratiktir tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

1. ipad + apple pencil + notability gibi bir app yükleyip derslere slaytı önceden indirip gidip üzerine not almak çok rahat oluyor. ama eğer hali hazırda bir laptobunuz yoksa bence laptop da bir ihtiyaç. sunum, poster vs. hazırlamam gerekiyor mesela bunları ipad'den halledemem. ders çalışmak için ise kesinlikle ipad aşırı rahat.

20 haziran 2020 21:33

2. dide çetiner'in youtube kanalında bu konuda bayağı bilgi mevcut. orada belki aradığınızı bulabilirsiniz.

henüz kullanmıyorum fakat tercih edecek olsam ipad tercih ederim.

20 haziran 2020 21:34

3. Kaynak gibi olacak ama A3 süslüm neden uygun değil? Ben de düşünüyorum dersler için bilemedim

20 haziran 2020 22:14

4. İpadim var bütün ödevlerimi ipadde yapıyorum bence gayet uygun. Her şeyi yapabiliyorum excell PowerPoint sunuları vs.

20 haziran 2020 23:21

5. anonim 4, valla ben kullanıyorum, bence tam aksine çok uygun. anonim 3 neden öyle demiş anlamadım. hem derslerde not tutmak için hem de kütüphane için çok rahat oluyor. textbookları da indirdim, okuması da rahat. okula gideceğimde minik bir çantayla gidiyorum kocaman çanta takmak yerine.

20 haziran 2020 23:36

6. A3 süslü usb girişi portları satılıyor bu şekilde usb bağlayıp dosyalar kısmından işini rahatça halledebilirsin

21 haziran 2020 12:36

7. Macbook air. Provtabletim bar çünkü tasarımcıyım ama tıpçıya air derim not almak tıkır tıkır daha kolay kalemdense

21 haziran 2020 16:55

8. a1'e katılıyorum, sunumlarımı da ipad ile hazırlıyorum hiçbir zorluk çekmedim

21 haziran 2020 17:52