tıp okuyan veya doktor suslulere? intorn hediyesi?

kardesim bu sene intörn oldu. crocs alcaktim, rahat edemedi almadık. forma alcaktım, kendu almış. ne alabilirim ben ona ya? mutlaka bir sey almak istiyorum ama uzun yıllar kullanabilecegi bir sey olsun istiyorum. steteskopu var mor renk, cok severek aldi. fikirsizim. :(

1. Boyun yastığı: nobetlerde oturarak uyuklayacağı zamanlar olacaksa boyun yastığı işine yarayabilir.

27 ekim 2021 10:30

2. intern ingilizcesi intörn türkçesi, tek scrubs yetmez, başka scrubs ya da forma alabilirsiniz. hoşuna giden başka bir renkte.

27 ekim 2021 10:38

3. Fermuarlı polar alabilirsiniz

27 ekim 2021 10:46

4. Ya kızın zaten tek takımı yoktur eminim. Bence en az 5 takım veya 5 üst lazım her gün makine-kurutucu-ütü yapmıyorsa. Ama yine de scrubs ın fazlası olmaz her renginden olsa keşke bende... süslü notus premium da sydney model alt üstlere hayranım bence çok orijinaller. Onlara bi bakabilirsin. Güzel bir sırt çantası olabilir. Crocs olmadıysa ki bence de sıkıntılı bir terlik sketchers ın terlikleri de çok iyi bakabilirsiniz veya ayakkabısı. Polar fikri verilmiş çok iyi hele ki kışın acil nöbetlerinde nasıl iyi gelir. Termos fikri de süper. Yeni fikir veremedim ama destekleyici yorum yaptığımı düşünüyorum dhshsh

27 ekim 2021 11:54

5. Scrubs ın fazlası olmaz +1

27 ekim 2021 15:50

6. Baya bilgilendim, hepinize teşekkürler. Aklımda bir paket şekillendi yorumlarinizdan sonra :D kendine 3 takim almis sanirim, ben kendi kendine almayacagi farkli renkler alsam atiyorum lila gibi sıkıntı yaratir mi :D sacimi boyucam(renkli) hocalar laf ediyor diyordu da en son... emin olamadım boyle renkli giyim nasil karşılanıyor. Bu camia bir tuhaf cidden.

Sag ol a3. Intern kelimesi stajyer demek oldugu icin tıpta 6.sinif ogrencilerini tam karsilamiyor diye düşünüyordum, ondan intorn deniyor zannediyordum hani turkcelestirip+yeni bir anlam eklenmis gibi ama tesekkurler bilgi icin.

27 ekim 2021 20:28

7. ya süslücüm ne kadar düşüncelisin hep derim keşke bi ablam abim olsa diye :D renkli giyimde hiçbir problem yok artık moda, hele ki pastel renkler. bone alabilirsin bir de ek <3 güle güle kullansın hediyelerini şimdiden

27 ekim 2021 22:30

8. Süslü owlet diye bir marka var. Likralı formaları aşırı iyi. Ben çok severek giyiyorum. Çok güzel renkler de var. Crocsun da LiteRide Clog diye bir modeli var. En rahatı bence o. Ona da bir bakabilirsin.

28 ekim 2021 07:34

9. İngilizce kursu, İngilizcesi iyiyse Almanca kursu :d