tırnak uzatınca oluşan rahatsız edici koku?

süslüler sizi de kıllandırmak istemiyorum ama çok rahatsızım. az bir şey uzatsam bile o tırnağın pis kokusundan rahatsız oluyorum. bu yüzden elimi daha sık yıkıyorum hatta tırnak fırçasıyla özellikle ovuyorum ama bir süre sonra koku geri geliyor. buram buram bir koku değil tırnağımı burnuma yaklaştırınca alıyorum ama yine de çok çirkin. kendimi alıkoyamadığım için dün oturdum dibinden kestim tırnaklarımı. böyle bir deneyiminiz oldu mu ne yaptınız, yaşadıklarım normal mi yoksa ben mi takıntı yapıyorum?

1. tirnaklarimi uzun kullanirim genelde hic boyle bi koku aldigimi hatirlamiyorum o nasil bir sey ki anlamadim

28 mayıs 2022 23:52

2. psikolojik degilse bir uzmana gözükün tırnak mantarı falan olabilir uzatınca kokması anormal cünkü cok

28 mayıs 2022 23:52

3. A1, süslüm anlatması o kadar zor ki... toz kokusu mu desem talaş kokusu mu. İlla ki tırnak uzayınca kirleniyordur ama bu kadar rahatsız olmam psikolojik sanırım

A2, mantara dair herhangi bir belirti göremiyorum şekilde bozulma falan yok pek bilmiyorum da mantar durumlarını.

28 mayıs 2022 23:56

4. Ya burnunuz garip bir hassaslikta ya da bahsettiginiz kadar iyi yikamiyorsunuz tirnak aralarini filan ama ilki daha muhtemel. Kolay kolay kokmaz tirnaklar koksa da max kimyasal kokar yani ne bileyim garip.

29 mayıs 2022 00:31

5. Tırnak kokmasını da gördü bu gözler.. süslü sözlük bana daha neleri öğretecek acaba

29 mayıs 2022 00:38

6. simdi manikür yapmıştım soruyu okuyunca kokladım ayni o talasimsi koku geldi banada:d  ama normal zamanda kokacağını  sanmıyorum hic almadim öyle koku falan

29 mayıs 2022 01:24

7. Evet bende de var bu ve eskiden yoktu asla ben mantar olduğunu düşünüyorum ki gözle bakkarsan tertemiz

29 mayıs 2022 01:27

8. Herkesin tırnağı kokuyor ama bu pis karılar temiz ve kokmuyor olduğunu iddia edecekler tabii

29 mayıs 2022 09:35

9. Anonim 12 çok kaba yazmış ama doğru söylediği için beğendim.

29 mayıs 2022 10:40

10. Törpüden değil kızlar, sanırım tırnağın kendi kokusundan bahsediyorum burnum da hassastır gerçekten.

29 mayıs 2022 10:47