1. eğer mutfakta çok vakit geçiriyorsanız ve salçalı mercimekli şeyler yoğuruyorsanız onlar da turuncuya boyuyor, kolay kolay çıkmıyor. ben de yıllarca sararan tırnaklardan dolayı ojeli gezdim ama geçen yıl en son iki üç defa kısa kestim, sık sık diş macunuyla limonu karıştırıp sürdüm. baya düzeldi. duşa ojeyle girince sararma yapıyor bende, aklınızda bulunsun belki sizde de öyle bi durum olabilir..
- süslü
- sanat
- bürokrasi
- diğer
tırnaklarım turuncu oldu
Merhaba! Cok oje surmekten mi asetondan mi bilemiyorum ama tirnaklarim rezil durumda resmen tamami sari degil turuncu oldu. Kinali yapincak gibi gezmemek icin onerileriniz var midir? Oje ile kapiyorum ama bu daha kotu yapiyor su surecte malesef:(
| cilt tipi: | karma |
| saç rengi: | sarı |
| saç kalınlığı: | normal |
| kepekli saç: | evet |
- şikayet et
2. oje sürmeden önce alta koruyucu bir baz uyguluyor musunuz ? saydığınız nedenlerin yanı sıra kullandığınız ojelerin yapıları, renkleri hepsi tırnağın boyalı gibi görünmesine yol açabiliyor. yarım limonun suyunu sıkarak bir kasenin içinde tırnaklarınızı 10-15 dk bekletin ve biraz (evde olduğunuz zamana denk getirebilirsiniz) tırnaklarınızın hava alması için bir şey sürmeyin. sürekli kullandığınız bir aseton varsa biraz kullanmayın ya da farklı bir marka, çeşit deneyin.
en önemlisi de oje sürecekseniz de mutlaka alta beyazlatıcı etkisi de olan koruyucu geçin hem asetondan hem de ojeden kaynaklı renk değişimlerinde işe yarıyor.
- şikayet et
3. (yazar: votkaelma) (yazar: nilll) cok tesekkur ederim kizlar deneyecegim butun onerilerinizi saolun
| cilt tipi: | karma |
| göz rengi: | açık kahverengi |