tahammül seviyesi nasıl artırılır?

sevdiklerimin bazı hareketleri tahammül seviyemi aştığında gerçekten kırıcı olabiliyorum. sonrasında pişman da oluyorum ama özür dilemek bi işe yaramıyordur o kalp kırıldı bi kere. bu tahammülsüzlük, sinir patlaması gibi saçma huylarını törpüleyebilenler varsa biraz taktik verebilirler mi?

1. Aynı durumdayım. Bazı insanları ne kadar sevsek de onların densizlikleri sinir bozucu olabiliyor. Herkes haddini bilse sorun olmayacak. Çok sakin biriyken insanların terbiyesizlikleri beni o kadar değiştirdi ki bunu anlatmam mümkün değil sanırım. Yine de içime atıyorum. Terbiyesizliğe karşı terbiyesizlikle cevap vermiyorum. Nadir de olsa bir kaç defa sabrım tükendiğinde kırıcı davrandım. Bu durumu aşmak çok zor gerçekten. Yaşadığım sorunları bildiği halde daha da rahatsız olayım diye uğraşan sevdiklerimden maalesef bir hayır gelmez ama kopamıyorsun da. Ne yapabilirsiniz gerçekten bilmiyorum. Bu konular üzerine kitaplar araştırmalar okuyabilirsiniz. Kısa süreli ortamdan uzaklaşabilirsiniz. Bol nefes alıp içinizden olumlu telkinlerde bulunabilirsiniz. Modunuzu yükseltecek şeylerle ilgilenin gün içinde. Kendinize iyi gelecek şeyleri ancak siz bilirsiniz. Benim modum düşükse tahammülüm iyice sıfırlanıyor. Dinlediğim müzikleri daha neşeli seçmeye başladım bu ara. Gerçekten etkisi oldu. Umarım güzel tavsiyeler gelir. Enerjinizi yükseltir ve sabrınızı daha iyi seviyelere getirirsiniz.

29 ağustos 2019 19:59

2. takmicaksın anam babam.

29 ağustos 2019 20:09

3. a1: teşekkürler süslü, bazen bu patlamalarımdan sonra kendime dönüp "şu an ölse sana kırgın gidecek ne biçim davranıyosun" diye kızıyorum. meditasyon falan mı yapsam acaba :d

a2: gerçekten aşırı relax biriyimdir ama tembellik, gevşeklik ve birkaç huy beni delirtiyor. takmasam daha iyi haklısın süslü :d

29 ağustos 2019 20:52