tamamen unutulmak mümkün müdür?

kızlar basit anlatıp detaya pek girmeyeceğim. içim acıyor baya. şuan üniversiteden erkek arkadaşım var. okula ilk geldiğimde başka biriyle konuşuyordum. muhabbetimiz, yapımız uymadığı için bi konuş bi bitir oluyordu. yaklaşık son 1 senedir hiç yazmıyor. bi şekilde kendim hakkımda ondan birşeyler öğrendim. 3 senede zor unuttum. onun yüzünden çok farklı şeyler yaşadım. çok sevdim ama olmadı. yaralarımı yeni sardım şimdi daha iyiyim(cidden çok kötüydü arada yazıyordu ve cevap vermiyordum). konu benle ilgili konuya gelince çok sinirleniyor. hatta ilk ben yazıyorum sanıp çok korktu. offff çok kötü hissediyorum. şuan yurtdışında çalışıyor. okulu bırakmış. yalnız ve mutsuz. kimseye o gözle bakamadığını sadece işte takıldığını söyledi. ben vicdanen çok üzüldüm. aşırı ama. o çok üzülürken ben çok mutluydum. keşke yanında olsaydım diyorum.(saçmalıyor olabilirim) bunca zamandan sonra yazmak hata gibi geliyor. hal hatır sormak ve teselli vermek için. gerçekten başkasını sevemez mi? yıllar geçip beni görse mesela yine aynı mı olur? nolur bir akıl verin. içim acıyor.

1. suslu sarhos musun? asla anlamadim ne dedigini :d

8 aralık 2020 04:24

2. Ya anon1 çok tatlısınız 😄 ben üniversiteye gelirken biriyle konuşuyordum. Bu X olsun.Kafa yapımız pek uymadığı için konuşmamız bitti. Sonra benim sınıftan bir sevgilim oldu. Bu Y olsun. Ben Y ile sevgiliyken X sürekli bana ulaşmaya çalıştı. Çok kötü olduğunu vs söyledi. Fırsat vermedim engelledim. Biz Y ile 4 senedir birlikteyiz. Dün bir şekilde X'in benim hakkımda düşündüklerini öğrendim.". 3 senede zor unuttum. onun yüzünden çok farklı şeyler yaşadım. çok sevdim ama olmadı. yaralarımı yeni sardım şimdi daha iyiyim." Gibi şeyler söyledi. Onun bu kötü zamanlarının sebebi benmişim gibi hissediyorum ve içim acıyor. Okulu bırakmış. Yurtdışına çalışmaya gitmiş. X hala hayatında başkası olamayacağını söylüyor. Şuan kafasını dağıtarak yaşıyormuş yani kimseye bağlı olmayarak takılıuyormuş. Onunla konuşmak istiyorum ama bunu yapmak yaraya tuz basmak gibi olur mu? gerçekten başkasını sevemez mi? yıllar geçip beni görse mesela yine aynı mı olur? nolur bir akıl verin. içim acıyor.

8 aralık 2020 04:47

3. Konuşma ya delinin teki. Aranızda bir şey bile olmamış doğru dürüst ne münasebet.

8 aralık 2020 04:51

4. Kendine gel, bırak şu piçleri. Kıymetini bil kendinin. Böyle bir şeyi istemek kendine kötülük yapman demek.

8 aralık 2020 04:53

5. Bilmiyorum kızlar çok kötü oldum iki gündür. Benim adımı bile ağzına alamıyor. Konuya getirmeye çalışınca kapatıyor. Başka birini sevemez mi? Bir de Tr'de beni bağlayan bişey yok annem var diyince bittim. Çok mu duygusal bakıyorum? Ona tekrar ulaşıp teselli etmek kendimi hatırlatmak olacak. Offffff

8 aralık 2020 04:59

6. tamam süslüm şimdi anladım ve bazı sözler hazırladım...

bu şerefsizler böyle drama yaratıyor. madem öyle adam olsaydın mesela? çabalasaydın? bu tam olarak ne biliyor musun senden daha iyisini bulamamış ve seni de elde edemeyince kafaya takmış. manyak yani. insan böyle şeyleri dillendirmez, senin duyacağını bildiği için söylüyor, bir bakıma seni yemliyor. asla ulaşma, böyle düşük seviye tiplerle vaktini harcama. önce seni seven birini bul, sen de onu sev. şuanki ilişkini de gözden geçirmeni tavsiye ederim. erkeklere çok da anlam yükleme, sanırım yaşça büyüğüm, abla tavsiyesi diyebiliriz.

8 aralık 2020 05:16

7. allah askina baska insanlarin bu kadar kopegi olmussaniz sevgili yapmayin ya. baskasinda aklin varsa sevgili yapma iste. o senden hoslanmamis ki sevgili olmamissinzi, sana yazmiyor, senin ona yazma ihtimalinden bile korkuyor. ee cik artik hayatindan. senin neyini unutamamis olsun ki baskasini sevemesin. tabii ki sevecek. onun mutlulugunu bu kadar onemsiyorsan ayril sevgilinden ben baskasini mutlu etmeye calisicam de. valla dokundugunuz her sey ucuncu sinif dramalara donsun istiyorsunuz. kendinizi bu kadar onemsemeyin.

8 aralık 2020 07:18

8. Seni unutamaması seninle ilgili bir durum değil. Eğer anlaşamadık deyip onunla onunla.iletieimini kestikten sonra yeni bir ilişkiye başladıysan bu gayet normal bir şey. Ona herhangibir kötülüğün dokunamamış. Ama eğer o hayatındayken başkasıyla olduysan bu aldatmaktır ve çocukta travmaya sebep olmuş olabilirsin. Kendisini yetersiz ve eksik hissetmiştir. Belki bir süre bunu takıntı yapabilir normal. Ama böyle bir durum yoksa bu sorun onunla ilgili bir şey. Daha fazla abartıp uzatmasın ve başkasını sevmeyi denesin. Ama sana tavsiyem eğer yapabilirsen son birkez konuşup içini ferahlatabilirsin. Üniversitede benim de böyle bir ilişkim bitmişti ve doğru düzgün bir açıklama alamadığım için unutmam çok zor olmuştu. Ama ben başkasını sevmeyi denemiş ve sevmiştim. Yine de cevapsız sorular insanı paramparça ediyor.

8 aralık 2020 08:25

9. Kimse birine olan aşkından ülke değiştirip derbeder olmaz. Böyle şeyler ancak dizilerde olur. Kim bilir ne sebepten gitti şimdi böyle ıssız adam triplerinde. Siz de o kişiyi sorup soruşturmayı bırakın, eğer aklınız hala o insandaysa o zaman şimdiki ilişkinizi bitirin. Ben şuanki sevgiliniz olsam ayy bana çok aşık beni unutamıyo :(( diye birini düşünüp durduğunuzu duysam çok sinirlenirdim. Kendinizi üzerine asla biri sevilemeyecek aşk kadın olarak görüp kendinizi iyi hissedeceğinize hayatınızdaki insana saygınız olsun

8 aralık 2020 08:33

10. Suslu senin yapabileceğin bir şey yok. Sen yoluna bak, yazarsan teselli olmaz umit verirsin sadece. Melankolik bi tip belli, kendi sorununu kendi çözsün sen bi şey yapamazsin.

8 aralık 2020 09:15