tampon takarken zorlanmak? nasıl yapmalıyım?

daha yeni kullanıcıyım. alaturka tuvalette oturur pozisyonda takıyorum ama takarken yeterince itemiyorum ve canım acıyor. oldu galiba diyip doğruluyorum ve bu sefer de tamponu giriş kısmında hissediyorum. kuruluk sorunum da var. nasıl takmalıyım? kayganlaştırıcıdan yardım almak saçma olur değil mi?

1. burada sevilmiyor ama ben aplikatörle çok rahat yerleştiriyorum. Daha kolay kayıyor ve daha derine gidiyor.

13 ağustos 2022 21:43

2. Bir de ayaktayken tek ayak bir basamak üzerinde gibi bir pozisyonda deneyin. (link: https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT9R6Kj_zHQHVhRRs981oYNAV_0g2H8c0cXwg&usqp=CAU Buradaki) gibi tek bacak yukarıda.

13 ağustos 2022 21:50

3. Ellerini iyice yıka, tamponu iterken "parmağını da" içeri sokmalisin iyice itebildigin kadar ileriye. Zorlaniyorsan saçma gelebilir ama bir elinle de meme ucunu elleyerek kendini uyar, rahatla o zaman oradaki kaslar gevşiyor ss. Bir dene derim.

13 ağustos 2022 22:03

4. Parmağı da sokmak gerekiyor +1 tabir etmek çok hoş olmayacak ama regl kanı olduğu zaman biraz kayganlık sağlıyor ve rahat yerleştiriliyor öyle. Ama az miktarda kayganlaştırıcı da kullanılabilir bir zararı yoktur

13 ağustos 2022 22:11

5. teşekkür ederim süslüler <3 parmağımı da sokabildiğim kadar sokuyorum ama dediklerinizi da yapacağım umarım olur

13 ağustos 2022 23:03

6. Süslü vajinismus tedavisi gören biri olarak söylüyorum reglin yoğun günlerinde kullanmalısınız. İyice çömelin ve temiz parmağınız ile iyice ittirin sonsuzluğa doğru tabi ip dışarda kalacak şekilde. Kendinizi kasmayın acıyacak bir şey yok. Doğru takmış olduğunuzu ayağa kalkınca hissetmemenizden anlayabilirsiniz. Hissediyorsanız yanlış demektir biraz daha ittirmek lazımdır.

13 ağustos 2022 23:05

7. haklısın son süslü daha yeni başladı belki ondan da zorlanıyor olabilirim. ilerleyen günlerde tekrar deneyeceğim :')

14 ağustos 2022 02:15

8. Ya yürürken nasıl düşmüyorsunuz hey Allahım ayar oluyorum pakette bile nasıl yapılacağı yazıyor o kadar tembelsiniz ki parmakla ittirince gideceğini bile kavrayamiyorsunuz düşünmeye bile üşeniyorsunuz yazık kafanıza

14 ağustos 2022 02:55

9. anonim 6, gecenin bir yarısı kudurup saldıracak kadar neye sinirlendin acaba? ilk defa kullanıp zorlanmışım ve gayet normal bir şekilde buraya sormuşum kolay yolunu dimi? gıybet sorusu açsam en önde koşar gelirsin ama kaosa aç mahluk seni. hiç mi sevilmedin bu ne öfke ya git ötede azıcık çimene dokun toprağa falan bas bu ne be seni mi çekicez hadi işine

14 ağustos 2022 08:41

10. teşekkürler son süslü, deneyeceğim onu da <3