tarçın bakır rengi kullananlar? palette mi loreal mi?

merhabalar, bu renge aşığım fakat tereddütlerim var. doğal saçım koyu kestane. kutunun üstündeki renk gibi bir şey elde etmeyi beklemiyorum zaten fakat çok koyu çıkmasından da korkuyorum. ten rengim sıcak alt tonlu buğday. çok açık da çok koyu da gitmez gibi. görüşleriniz nedir? bu boyada tecrübesi olan var mıdır?

1. palette kutudaki rengin aynısını verdi bana.

14 ocak 2020 23:41

2. alt zeminin neydi peki süslüm

15 ocak 2020 00:20

3. kızıldı biraz açtım, kumralın üstüne falan boyadım

15 ocak 2020 00:21

4. anonim 3 süslü, açmadan ve uzun süre kullanmayı düşünüyorum. Parlak bakır hangi numara ve hangi marka acaba? Ve sizin alt tonunuz nedir? Teşekkür ederim :)

15 ocak 2020 00:31

5. teşekkürler süslüm. Alt tonu derken sizim cilt alt tonunuzu sormuştum bu arada :’)

15 ocak 2020 00:43

6. estağfirullah süslü :’) nötr alt ton harika... benim ki baya baya sarı... daha da sarartır mı acaba bu renk diye tereddütlerdeyim

15 ocak 2020 00:47

7. haklısın süslü en iyisi tonlarla oynayıp deneyerek görmek. Çok teşekkür ederim. İyi geceler :’)

15 ocak 2020 01:04

8. süslü ben lorealin boyasını kullanıyorum baya memnunum, palette genelde kurutuyor diyorlar kendim denemedim ama. tek sorun çabuk akması. sormak istediğin bir soru olursa yazabilirsin.

15 ocak 2020 18:07

9. teşekkür ederim süslü. senin cilt alt tonun ne ve saçını oryalle açarak mı kullanıyorsun boyayı?

15 ocak 2020 21:19

10. süslü ben pembe alt tonluyum. oryal falan kullanmıyorum hiç, kutudan çıkan açıcıyı kullanıyorum. örneğin bend rose leslie veya emma stone'daki gibi duruyor. çok cart bir turuncu olmuyor yani, ben de öyle istemiyorum zaten. ben daha önceden saçımı başka ve daha koyu renklere de boyamıştım ama hiç boyanmamış yeni çıkan diplerime gayet güzel tutuyor boya, hatta diplerimde daha belirgin o farkı kapatmak için saçlarımı kestirmeye çalışıyorum düzenli olarak. ilk boyamanızda belki tam hayal ettiğiniz sonuç olmaz ama zamanla oturur renk. ama boya işlerinde başka faktörler de var bazı insanların saçı rengi çabuk tutabiliyor.

15 ocak 2020 21:53