tarot bakabilecek olan var mıı?

ben de durugörü yorumu yapabilirim

1. Sorun nedir bakalim

4 temmuz 2021 11:42

2. yakın zamanda ilişkim bitti süslü,onu hala seviyorum.

onun için ne ifade ediyorum tekrar bir araya gelmemiz mümkün mü? geri dönmeyi düşünüyor mu?

teşekkür ederim. sen de sorunu yazabilirsin

4 temmuz 2021 12:03

3. Aklindaki kisinin suanda kendi icinde bir mahkemesi var gibi gözükuyor. Sana karsi Tutkuları var aslında tutkulu biri. ateş enerjisi taşıyan biri olabilir. Ama su siralar kendi icine yonelmis kendisini dinlemek istiyo. Hayatinda 4 adet problemi oldugunu dusunuyorum 1 tanesi hallolmus ve geriye 3 problem kalmis. Bu yuzden sana bir set çekmiş ve senden uzaklasmis.

Barismak konusuna gelince evet böyle bir istegi var direkt asiklar kartini atti zaten. Fakat para sovalyesiyle birlikte. Sana somut bir seylerle gelmek istiyor. Para sovalyesi agir enerjiler tasir en agir karttir ama geldiginde de kesin bir kararla gelecek. Senin gercekten onun hayatinin aski oldugunu dusunmus ve evlenmek gibi hayaller kurmuş olabilirsiniz. Aklında sen varsin ama dedigim gibi hayatinda 1 problem var ve bu yuzden ikilemde kalmis. Karar vermesi gerek. Aslinda icinde adim atma istegi var ona artik kesin ve net kararlarimla gelmeliyim diyo ama oncelikle bu kafasindaki ikilemlerden kurtulmasi gerek.

Temmuz ayi icinde bir barisma veya iletisim olmayabilir. Suan hayatindaki eksikleri tamamlamaya calisiyor. Bu yuzden bir askiya alma durumu var. Senin ona karsi koyamadigini dusunuyo olabilir belki gercekten oyledir ona hayir diyemiyor olabilirsin. Bekleme enerjisinde oldugunu görüyorum elin kolun baglı bekliyorsun. Belki sana geldiğinde kesin kurallarla gelebilir veya sen ona kesin ve net çizgiler çekebilirsin uyuyorsa olur uymuyorsa eyvallah gibi.

Geceleri uykusuzluk cekiyor olabilirsin onu ruyalarinda goruyor olabilirsin ama ikinizin de duygulari birbirnize yogun.

Peki benim aklimdaki kisi ne yapmaya calisiyor? Sevmiyorum diyor ama yazip duruyor neyin peşinde? Bi barisma istegi var mi?

4 temmuz 2021 14:17

4. süslü teşekkür ederim, uzak mesafe oldugu icin tartisip ayrildik ama asilamayacak bir sey değildi aslinda. daha once asabiliriz deyip barismistik, dediklerin cok uyuyor. tek uymayan kismi onun 4 tane sorunu var dedin ya o kısım. benim bildigim kadariyla ayrilmamizda onun problemlerinin etkisi yok.

ben soruna baktigimda sunu görüyorum,

bu kişi geçmişinde anne veya baba problemleri yaşamış olabilir.siddet, anne babasiz buyume. ikinci evlilik yuzunden mahrum birakilma vb.

güvenmiyor insanlara ve üzgünüm ama sevmeyi bilmiyor tam olarak, bencil bir insan cok yuksek ihtimalle. iliski içinde kendini ön planda tutacaktır.

sen simdiye dek sana olan yaklaşımlarını şöyle bir gözden geçir, bu dediğime uygun davranislari geliyor mu aklına? güvensiz insan tutumu kolay anlasilir mesela.

kafası çok karışık denizin ortasinda sandal gibi dusun onu. dalgalar bir yerlere savurup duruyor. duygu mekanizmasi duzgun calismiyor cocuklugundan kaynakli problemleri var. kardeşi varsa aralari kötü %90.

sen onu seviyorsan sınır cizmelisin, sevmiyorum diyor madem beni sevmiyorsun niye geldin demeyeceksin cunku beni sevmiyorsun derken uzuldugunu düşünür egosu siser.

mesela o sana geldiğinde kavga etmeden sakin sakin ama kendini de onu bekler konuma düşürmeden hislerimizle ilgili konuşmuştuk şuan iletişime gecme sebebin nedir diyeceksin. narsist olma ihtimali yüksek. umarim degildir..

4 temmuz 2021 17:47

5. Evet güvensizliği var. Ayrica kismi uzak mesafe ilişkisi başka bir ulkede yasiyor ama okulu burda. Seni unutamiyorum senden kopamiyorum diyor ben de dedigin gibi neden yazdin diyorum eveleyip geveliyor hayatinda yoluna sokamadigi seyler varmis iş ve maddiyat gibi. Bunlar onun icin cok onemli. Bilmiyorum narsist bile olabilir belki egoist oldugunu asla kabullenmiyor. Subat ayinda ulkesinde geri donunce resmen degisti orada ona bir sey oldu 3. Kisi durumu yok. 2 aydir da bu sekildeyiz ondan oncesi cok guzeldi. Erkek kardesiyle aralarinda bir problem var ama kiz kardesleriyle ve yegenleriyle arasi cooook iyi. Hatta kiz kardeslerinden biri de turkiyede yasiyor cok fazla dertlesiyorduk ablasiyla bu yuzden aralarini bozmusum oyle iddia ediyo. Ama eminin ki sorun onda kiz onu ariyor bu acmiyor. Onu engellemek istemiyorum ama nasil bi tutum izlemem gerektigini de bilmiyorum cunku cok yorgunum

4 temmuz 2021 19:19

6. suslum egoist oldugunu kabullenmiyor dedigine göre egoistlik diye tabir ettigimiz davranışları var bu kişinin. narsistler de egoist tavirlar sergilerler, kırılgan narsisizm biraz daha farklidir ama genel tutumda hep kendini begenme benim dediğim doğrudur tavri, empati yapamama durumu vardır. bunun sebebi de aslında degerli degil degersiz hissetmeleri.

iliskinin başında her sey yolundadir cunku bu surecte aynalama yaparlar belli bi sure bu devam eder sonra degersizlestirme ve manipule etme donemi başlar detaylıca bakabilirsin. eger narsistse bu bi kisilik bozukluğu oldugu icin duzelmez. terapiyi bile kabul etmiyorlar 1 2 seans sonrasi bırakıyorlar bu insanlar. cunku kendilerinde hic hata görmezler. goruyorum hataliyim dese bile aslinda gormedigini anlarsın bi sure sonra. görüyorum demesi bile manipule etmek icin.

terkedilmek istemezler mesela, diyorsun ya problemleri var diye. boyle şeyleri bahane edip terkedilmemek icin ellerinden geleni yaparlar. terkederseniz ve sizden daha iyisini bulamazsa belli araliklarla geri gelir ama asla hataliyim seni seviyorum artik vs demez. alakasiz nasılsın naber gibi mesajlar atarlar.

ay destan yazdim tarottan girdik kişilik bozuklugundan çıktık. ruh sağlığı çalışanı degilim ben bu arada ama hayatima böyle biri girdi. seviyor kopamiyor benden sandim o bana belli araliklarla yazdikca ama adamda kisilik bozukluğu varmış. ve bu insanlar sen komple engellemedikce hayatından çıkmadikca parmaginda oynatir.

diyorum ya umarım narsist degildir o da. ha narsist veya degil bence senin yapman gereken sınır çizmek. dogru duzgun bi iliski istemiyorsa yazip durmasin. benim iliski tarzim bu degil gibi kesin ve net sınırlar çizmen lazim

sonrası onun bileceği iş

4 temmuz 2021 20:32

7. Hatalarini kabul ediyo hatalarinin neler oldugunu da biliyo ama boyle bi esrarengiz mal mal tavirlar. Seni seviyorum seni ozluyorum unutamiyorum seni dusunuyorum ama bizden olmaz. Neden? Olmaz iste. E olmazsa siktir git hahaha cinnet gecircem sonunda. Galiba oyle olacak engelliycem kurtulcam yoksa ciddi anlamda benim ruh sagligim bozulacak

4 temmuz 2021 20:41

8. süslü kendini ara ara tatmin ediyor olabilir sana yazarak, bu kiz hala orada mı beni seviyor mu diye tepkini ölçüyor olabilir. bu hic saglikli degil.

olmaz diyorsa olmuyordur seni seviyorum falan filan gecsin bunları.

sorunu varsa cozeyim oyle konusalim diyecek, bizden olmaz diyorsa yazmayacak net olacak insan. engellesen de engellemesen de once bunu bir kafana yerlestir bence. boyle biriyle kendi vaktini harcama

4 temmuz 2021 20:49

9. Evet inanilmaz derecede degersiz hissediyorum bu yuzden. Dogum gunumu dahi kutladi. Aklimda 2 soru var.

1 seven insan boyle yapmaz

2 sevmeyen insan boyle yapmaz

Hayirlisi olsun

4 temmuz 2021 21:23

10. narsisistik kisilik bozukluğunu guzel bi araştır sen, instada narsist magdurlarinin açtığı sayfalar var oralara bak.

degersiz hissetmen ve boyle gelip kafasina gore gitmesi hic normal değil

4 temmuz 2021 21:41