tarzımı değiştirmek, dikkat çekici ve modaya uygun giyinmek istiyorum?

süslüler artık elimdeki giysilerden çok sıkıldım ve değişik şeyler almak istiyorum artık. dün alışverişe çıktım hiçbir şey beğenemedim. hangi markalara bakmalıyım ya da ilham alabileceğim blogger vs tavsiyeniz var mı? 22 yaşındayım

1. bence modaya uygun giyinme süslü. herkes aynı taytı, aynı sweati, aynı peluş kabanları giyiyor. bir ayırt ediciliği yok, bence. Yeni kıyafetler alacağın zaman vücuduna yakışan, uzun ömürlü kıyafetlere bakabilirsin.

22 ocak 2020 10:44

2. anonim 1 saydığın şeyler moda değil ki ucuz, ulaşılabilir, kalitesiz giyim, herkesin giymesi onları moda yapmıyor. öncelikle (link: https://weworewhat.com/ weworewhat), (link: https://www.whowhatwear.co.uk/ whowhatwear), vogue, instyle gibi siteleri takip etmenizi tavsiye ederim. ilk olarak kapsül gardrop denen basic ve temel parçalara yönelin, zevkinize karar verme sürecinde gidip vogue dergisi önerdi diye neon sarı kazağı kazak ve maxi deri etek alırsanız bocalarsınız üstelik uyduramazsınız muhtemelen. ondan sonra yavaş yavaş sezonun trendleri ve yıldız parçalarıyla dolabınıza eklemeler yaparak, hem elinizdeki basic parçalarla kombinlemesi daha uygun olur, kendi zevkinizi yansıtabilirsiniz. zaten birkaç yıla uzman olur neon kazak ile maxi deri eteği kendinize yakıştıracak şekilde kombinlersiniz.

22 ocak 2020 10:51

3. Süslü öncelikle okuyor musun ya da çalışıyor musun? bu önemli kriter. ben senden 1 yaş büyüğüm ama 3 senedir ofis ortamında çalışıyorum aşırı sıkı olmamakla beraber tabii ki giyim kuşam kurallarına uyuyorum. üstteki süslünün dediği gibi maalesef her şey ve herkes birbirine benziyor. hep aynı kıyafetler. ben onun yerine daha düz şeyler seçiyorum. dümdüz tek renk bir boğazlı kazak giyip altına yüksek bel bir kumaş ya da kot giyip sıra dışı ya da gösterişli ayakkabı giyiyorum mesela. ya da parlak kemer takıyorum. üstümde tek star parça tutuyorum. sade kıyafetler seçip (gizlinot: tek renk mesela siyah kot-siyah kazak gibi) üstüne parıltılı takılar takıp güzel full face makyaj yapıyorum. tamamen senin günlük tarzınla alakalı. ben tek renk giyinmeyi çok severim yaz kış en cok yaptığım kombinler bu şekilde oluyor.

22 ocak 2020 10:58

4. Okuyorum süslü. Ama seneye stajlarım olacak ve biraz resmi giyinmem gerekecek. (aşırı resmi değil ama kot pantolon yasak Ama black kot+kazak giyilebilir)

Hepinize teşekkür ederim dikkate alacağım tüm söylediklerinizi 💕

22 ocak 2020 12:37

5. Ay süslü tıp okuyorsun bence öyle hissettim seneye stajların olacak kot yok falan diyince :) doğru mu bildim 😂

22 ocak 2020 14:08

6. evet süslü doğru :)

22 ocak 2020 15:37

7. Şu an ben de tam olarak öyleyim 4. Sınıfım ve tarz değiştirmek için geç kalmışım resmen hastanenin minik çocuğu gibiyim. Cevabım yok maalesef ben de takipteyim :)

22 ocak 2020 16:42

8. süslüm bence geç kalmış sayılmazsınız. şuan kışlıklar hep indirimde hoş parçalar alarak seneye baya yol alabilirsiniz. ben de gelecek sene için hazırlanmaya çalışıyorum ama zorlanıyorum oldukça :(

23 ocak 2020 16:34