tavsiye ettiğiniz en hafif parfüm nedir

Merhaba, Öncelikle çok açık tenliyim, ve kokulara karşı hassasım. Burnumun alışmadığı kokular başımı ağrıtıyor. Bu nedenden dolayı uzun zamandır parfüm kullanamıyorum. Parfüm standlarına gittiğimde çalışanlara nezaman hafif bir parfüm arıyorum desem, tuhaf bir parfümü gösteriyorlar. Parfüm konusunda şansım bir türlü dönmedi. Tavsiyeleriniz nelerdir. Hazır heryer yılbaşı indirimine girmişken parfüm almak istiyorum.

1. yves rocher in parfümleri nispeten az baharatlı, daha çiçeksi olduğu için hafif oluyor. hazır indirimdeyken göz atmanı tavsiye ederim.

15 aralık 2014 12:04

2. migrenli bi insan olarak derdini anlıyorum :) jo malone'nin onlarca kokusu tam istediğin gibiler. english pear & fresia güzel, wild bluebell kullanıyorum bi kaç yıldır o da mis gibi ve bebek kokusu gibi hafif. hiç bir zaman ilk sıktığında bile alkol kokusunu almıyorsun mis gibi çiçek suları gibi sanki. çok mainstream markalara gitmemeni öneririm, hiç birinde kastettiğin şeyi bulamayacaksın. bir de edt daha çok baş ağrısı yapıyor edp daha ağır olmasına rağmen neden tam bilmiyorum ama migrenimi tetiklemiyor mesela.

15 aralık 2014 13:01 15 aralık 2014 13:03

3. (yazar: yesilelma) ya katılıyorum. yves rocher evidence serisine bak derim. çok hafif rahatsız etmeyen başka çiçek kokuları da var.

15 aralık 2014 15:55

4. dkny be delicious- elma kokusu. bildiğiniz elma yani :) ama rahatsız edici derecede yoğun değil. senelerdir gece gündüz rahatça kullanabildiğim tek koku. ağır kokular benim midemi bulandırıyo çünkü.

15 aralık 2014 21:47

5. Tavsiye parfümlerin herbirini gidip deniycem. teşekkürler :)

16 aralık 2014 01:10

6. lacoste pour femme'ye bir şans verebilirsiniz sevgili (yazar: aertemis), fiyat olarak da uygun sayılabilir.

bir başka önerim de hugo boss femme.

bu ikisi en hassas burunlarda bile baş ağrısına sebep olmaz diye tahmin ediyorum.

16 aralık 2014 12:15

7. aynı sorundan muzdaribim, parfüm alsam bile 3 gün sonra baş ağrısı ve mide bulantısından vazgeçiyorum

lacoste pour femme ın böyle biri için çok ağır kaçacağını düşünüyorum

benim de tavsiyem çok bilinen, ağır top markalardan parfüm alınmaması yönünde çünkü kalıcı ve bilinen bir koku olması uğruna aşırı yoğun oluyor

ben çözümü zaranın parfümlerinde buldum, bilinen parfümlerinin birebir taklidi ancak çok hafif versiyonu oluyorlar, kalıcı değiller ancak benim de istediğim bu. canım isterse gün içinde bir kez tazeliyorum ve burnuma buram buram koku gelmiyor

yves rocher önerisine de katılıyorum, parfümleri hem hafif hem de baymıyor

31 aralık 2014 23:40