klipte ve sözlerde her şey açık aslında. jake gyllenhaal ve taylor'ın ilişkisini anlatıyor.aralarındaki yaş farkının sorun olması ve ilişkilerinin genel olarak olayını sözlerden anlayabilirsin.
@anonim2 taylor'ın eski şarkısı kendi haklarını alınca tekrar kendi versiyonu olarak yayınladı.ve büyük bi şarkı olduğundan klip çekti sadece.zaten sağlıklı bir ilişkisi var şu an umursadığından değildir bence
bence gençlik aşkı olduğı için onda deein bir etki bırakmış olabilir. böyle etkiler seneler geçse de unutulamayabiliyor. sevmiyordur ama hatırlayınca buruk hissediyordur belki. özellikle bu şarkıya klip çekmesinde mutlaka bir anlam vardır diye düşünüyorum
o zaman ben uzunca açıklayayım çünkü yanlış açıklamışlar. taylor için o zamanlar önemliymiş evet çünkü 21 yaşında 20 yaşında bir adama bağlanmış ve sadece 3 ay sürmüş. adam resmen bunu kullanıp atmış. albüm hazılrığı sırasında (şarkının lduğualbüm değil başka albüm) canı çok sıkkın provalarda falan herkes anladı zaten diyor. bir anda provada gitarı alıp bu şarkıyı yazmış 10 dakikalik. hatta kayıt etmemişler. provadan sonra annesi gidip bunu kaydeden var mı diye sormuş. ve kayıt eden olmuş. taylor sonraki albümüne yani red'e bu şarkıyı koymak istemiş ama 10 dk kimse dinlemez diye kısaltmışlar şarkıyı. albüm 10 yıl öce çıkınca bu şarkıya klip vs yapmamış ama fanlar öyle sevdi ki bunu baya konuştular hala da konuşulurdu. taylorun müzik haklarını başka bi adam satın alınca ve kullanmasına izin vermeyince o zaman hadi bakalım ben de bütün albümlerimi baştan kaydediyorum diyerek taylor savaş açtı. şimdi gelelim günümüze. taylor yıllar önce bu şarkının aslında 10 dk olduğunu söylemişti. zaten fanların aşırı sevdiği bir şarkı olunca herkes bunu merak etmeye başladı. taylor da tekrar kaydettiği albüme bu 10 dklik versiyonu da ekledi. klip çekmesinin sebebi fanların bu şarkıyı inanılmaz tutması. ve taylor hayranlarının ne istediğine baya önem veriyor. Bu şarkının 10dklık versiyonuna kendi yazdığı ve yönettiği bir kısa film çekti. şu an olayın jake ile tek alakası hala fanların jake diyor olması. hatta taylora sorulunca onun hakkında mı diye, kendisi yayınlanmadan önce benim şarkılarım sonra hayranlarımın ve benim diyip kesiyor. yani aslajake demedi ima etmedi. peki biz jake olduğunu nereden biliyoruz taylorun atkısından. yaniöyle takıntılılık falan yok 5 yıldır erkek arkadaşı var ve bence bununla evlenirler. sadece fanlar bu kadar sevdiğiiçin yaptı bunu. zaten her albübümünü yeniden yayınlıyor bu şarkı bir anda öylesine çıkmadı yani. ayrıca her şarkıcı eski sevgilisi hakkında yazıyor taylora neden sürekli bu deniyor anlamıyorum banane kim hakkında olursa olsun sonuç olarak güzel şarkılar ben ona bakıyorum. ahahahaha süslü çok merak ediyorum dediğin için uzun uzun yazdım çünkü kimse tam açıklayamamış.
21 yaşında 30 yaşında adama bağlanmış*. yani senin dediğin gibi klip çekmesinin bir anlamı var o da para. ne kadar ses getireceğini biliyordu çünkü fanlar bu şarkıya bayılıyor önceki albümde ne klip vardı ne bişi.hatta geçen şunu dedi; eski albümlerin yeniden kayıt edilmesi çok rahat. onlar bana hangi şarkı öne çıkarılmalıydı,hangisine klip çekilmeliydi söylüyor ben de bu sefer onları dinliyorum dedi. yeni albüm çıkarırken severler mi diye korkuyorsun ama yeni kayıtta zaten ne istediklerini biliyorsun diyor.
Bu şarkıyı fanlar bekliyordu ama bu klibe ne gerek var illa ? Gene takıntılı eski sevgili imajı çizmeye başladı. Adam zaten kalıcı ilişki arayan biri değil, her sene " aile kurmak istiyorum " cümlesini yalandan kurup kaçıyor. Bu adama bu klip fazla yani.
Umarım joe Jonas ile ilgili olan şarkıya klip çekmek gibi bir salaklık etmez. Kendisini bitirir yoksa.