taylor swift ve joe alwyn hakkında bir soru?
sizce hayatının aşkı joe muydu? şu an travis kelce ile hayallerindeki ilişkiyi yaşıyor mudur? evet bunu merak ediyorum bundan sonrasını okumak zorunda değilsiniz magazin tamamen djjdjd joe ile birlikteyken tüm bu çok aşık kadın imajının pr olduğunu söyleyen de çok. taylor'ı yeni yeni tanıyorum merak ediyorum.
rep, lover albümleri çıktığında taylor'ın müziğine çok önyargılıydım. kendime çok kızıyorum neler kaçırmışım. harika işler çıkarmış. reputation albümü bağımlılık yaptı ve araştırdıkça eski sevgilisi joe için tüyleri diken diken eden şarkılar yazdığını gördüm. çok etkilendim çünkü kadının söz yazarlığı efsane. bir adam için 30 küsür şarkı... ve joe gerçekten de main character enerjisi olan biri. taylor gibi birinin yanında bile ışıl ışıl parlamış adam. kültürlü, eğitimli, nazik, zeki, taylor gibi sanatçı ruhlu, derinliği olan biri ve çok ama çok yakışıklı. ayrılmış olmaları beni üzdü sebebini anlasam bile keşke daha uyumlu olsalardı. joe etkilemesi zor, soğuk, çabuk pes eden biri sanırım ama toksik biri olmaması ilişkinin senelerce sürebilmesini sağlamıştır. aslında taylor en baştan şöhretin ilişkilerine zarar vereceğini hissetmiş ve sanırım gerçekten ilişkileri bu sebeple bitti. joe ilişkiyi public yaşamaktan hoşlanmıyormuş bu açık ve taylorın hayal ettiği gösterişli aşkı herkese gösterememişler. taylor bu aşkı tüm dünyaya gururla göstermek "bakın o mükemmel adam bana tapıyor" demek istemiş ama olmamış. bir şeyler eksik kalmış. bu joe'yu kötü biri yapmaz bence. ben de taylor gibi her şeyi masalsı yaşamak istiyorum ama istediğim kişilerle yaşayamıyorum çünkü böyle bir ilişki istediğimde daha çok seven taraf genelde ben oluyorum xjdjjd bizi kişiliğini bile değiştirecek kadar sevecek birini bulmamız biraz zor be taylor. joe ile pandemide iyice kopmuşlar sanırım. ben joe'ya düşman olan swiftieleri anlayamıyorum çünkü bunların hiçbiri vay şerefsiz dedirtecek olaylar değil. iki yetişkin insan çok aşık olabilir buna rağmen uyumsuz olabilirler, biri daha az sevebilir bu daha az seveni şeytanlaştırmayı gerektirmez, ilişki her şeyi denemelerine rağmen yürümemiş olabilir. swiftieler adamı bir kaşık suda boğacak gibiler joe'ya nefret tweetleri atıyorlar sürekli. siz ne düşünüyorsunuz?