teşhir ürünü laptop alınır mı?

bilgisayardan anlayan süslülerim yardımınıca ihtiyacım var. teknosadan teşhir bilgisayar alınır mı? 4 ay durmuş rafta. garantisi var 2 yıl. diğer alacağım 0 bilgisayardan 900 lira daha ucuz. yorumlarınızı bekliyorum. teşekkürler 🙏

1. Ben teşhir ürünlere kesinlikle güvenmiyorum ya. 24 saat şarjdalar bilgisayarların ekranları açık oluyor mu bilmiyorum ama ekran yanığı da olabiliyor. İncelerken kapağını açıp kapatmış zorlamış olabilirler vs. Bütçeniz sıfırına yetmiyorsa bu ihtimalleri göz önünde bulundursanız iyi olur

12 kasım 2019 22:28

2. 900 lira için değmez. İlla alacaksanız, Teşhir ürünü ayıplı çıktığında iade hakkından yararlanıp yararlanamadığınızı sorun mutlaka

12 kasım 2019 22:42

3. Arkadasım almıştı yıllar önce. Ben üstüne 2 bilgisayar eskittim onunki hala mükemmel calısıyor ki tüm gün oyun oynamasına rağmen. Alın gitsin

12 kasım 2019 23:14

4. 900 lira için riske değmez bence. Teknojik ürünlerde asla ucuza kaçmamak lazım.

13 kasım 2019 00:49

5. Ben aldım. 2015 ya da 2016 yılıydı 2 ay falan durmuş sanırım rafta ama tertemizdi yeni gibiydi. Aldıktan 1 sene sonra falan bir problemi çıktı garantiye verdim işlemcisini değiştirdiler hiç para ödemedim. hala daha kullanıyorum bilgisayarımı.

13 kasım 2019 02:29

6. Bilgisayarım teşhir ürün, donmalar ve bazen masaüstü ekranında sıkıntılar yaşıyorum.

13 kasım 2019 07:50

7. Teşekkürler yanıtlar için, bilemedim gerçekten çok temiz duruyor ama bütün gün açık olan bir bilgisayar sonuçta. Günlerce ve saatlerce yani.

13 kasım 2019 10:12

8. Aynı bilgisayarın 1 ay önce alınmış 2.elini buldum seçeneklerim şuan 3e çıktı kafam iyice karıştı 🤔

13 kasım 2019 10:13

9. İnanıyorsanız şu merkür gerilemesi döneminde hiçbir pahalı ürün, özellikle de elektronik eşya almayın.

Sorunun yanıtına gelince 900 lirayı önemsiz bir fark olarak görmedim. Kapalı 0 ürünün fiyatı ne ki? %40 vb. İYİ Bİr indirimle geliyorsa ve sizin de gözünüz tuttuysa olabilir.

13 kasım 2019 19:32

10. Süslü çok inanıyorum retrolara ve tam bilgisayar almam gereken bir dönemdeyim. Ama black fridayi beklemeye karar verdim.

13 kasım 2019 20:04