tecrübesiz bir öğrenci yaz tatilinde nerelerde çalışabilir?

kızlar ankarada yarı veya tam zamanlı iş arıyorum. tecrübem yok daha önce hicbir yerde çalışmadım gecen yaz lcw, defacto, koton her yere başvuru yapmıştım. nerelere bakabilirim? kariyer.netden de bir çok yere başvuru yaptım. ankarada olup böyle işlerde çalışan var mı?

1. Soruyu “terbiyesiz bir öğrenci” diye okudum :(((

7 haziran 2019 00:24

2. Evet süslü geçen sene başvuru yaptım 4 ay sonuç gelmedi aradıklarında okula dönmüştüm:(

7 haziran 2019 00:31

3. gratis'e de başvuru yaptın mı? gidip mağazaya bir konuş hatta penti'ye de sor. 18 yaşın altında değilsen geri dönüşü daha hızlı olur bu yerlerin özellikle de gratis senin gibi çok kişiyi işe alıyor hele ki yaz döneminde. yerel marketlere de bir bak derim. kariyer.net'in havuzuna düşüyor başvuru ama senin gibi çok kişi var oradan daha zor olur.

7 haziran 2019 00:42

4. Gratis için mağazadan degil de internetten başvuru yaptım süslü mağazaya da gideceğim 21 yaşındayım bu arada. Gratis gibi bir yer olursa çok güzel olur aslında baya sevdiğim bilgim olan bir alan

7 haziran 2019 00:48

5. sen bir de mağazalara git orada form doldurup söyledikleri günde mülakata gidip bir de yüz yüze konuşursun. internet bu tip yerler için vakit kaybı hiç oyalanma birkaç mağazaya git sen. yaşın da uygunmuş e isteklisin de bunu belli et olur inşallah :)

7 haziran 2019 01:07

6. Ay süslüm insallah olur ya teşekkür ederim