ted ankara kolejinde öğretmen olmak?

süslüler merhaba, ani bir şekilde ankara'ya taşındık, şimdilik geçiniyorum ancak iş bulmam gerek. eski yaşadığım şehirde özel ders veriyordum ve çevirmenlik yapıyordum, şimdi aklımda güzel bir koleje girmek var. ancak biliyorsunuzdur maaşları fena olmayan tek tük kolej var, başvurmayı düşündüğüm bir kolej de burası. sizce nasıldır? maaş bilgisi, çalışma ortamı, işe giriş hakkında bilgi verirseniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim

1. Maaşı hiç bilmiyorum ss ama okul ankaranın en popüler okulu burası bence. Burası olmazsa bilfen, odtü, bilkent koleji, bliss diye bir okul da var bunlara başvurun.

21 ekim 2024 15:43

2. Başvurmasına başvur da oraya girmek için kaç kişi kapıda sırada biliyor musun? Torpilin varsa bilemem tabi.

21 ekim 2024 16:01

3. Onlar da seni bekliyordu başvursan da alsak diye

21 ekim 2024 22:01

4. Dışardan görünce hayran kalmıştık okula ama koskoca ted öyle sen düşündün diye seni alcaklar mı?

22 ekim 2024 09:08

5. herkes nasıl kuduz köpek gibi kudurmus lol

herkes sizin gibi namık kemal üni coğrafta mezunu değil

herkesin 100 karakterlik cvsi yok

herkesin bildiği tek dil İngilizce değil

herkesin networkü sizinki kadar dar değil

hope it helps<3

22 ekim 2024 11:58

6. a4 abla sen benim kim olduğumu biliyo musun bi de gelmiş sanki komşusunun kızıymışım gibi hitap ediyo bana

22 ekim 2024 11:59

7. sen nereden mezunsun mesela? ne gibi donanımların var biraz bahseder misin? ona göre ben seni alıp almayacaklarını söyleyeyim ss.

22 ekim 2024 14:08

8. harvard desem inanmazsın

hacettepe desem eee orası artık matah bir yer değil dersin

boğaziçi desem neden özel okulda öğretmenlik kovalıyorsun dersin

vs vs

burada kendimi övecek de değilim ayrıca, ülkede herkesin açlıktan ağzı koktuğu için özel okula girmek bile çok ekstrem hale gelmiş çok üzücü, soru tetikledi milleti resmen

22 ekim 2024 14:53

9. Bu kaliteyle kesin havada kaparlar seni.

22 ekim 2024 15:11

10. hahaha işte belli oldu ne kadar donanımlı olduğun. üzgünüm seni biraz zor alırlar ted'e.

22 ekim 2024 17:41