tefal ingenio set kullananlar karşılaştırma yapıyorum yardımmm?

kızlar 6x olan setlerinden almak istiyorum. biliyorsunuzdur (link: https://ty.gl/69cddk2x6zty3 klasik olanı bu) ancak sapı tak çıkar olayı olduğu için çizilebileceğini düşündüm bu yüzden direkt eledim diyebilirim. çizilme durumu canımı sıkacağı için içi yine 6x kaplama ama dışı çelik olan (link: https://ty.gl/tzhtly2qorlpd bu set) tam aradığım şey diye düşünüyorum aslında. ama bir de seramik kaplama olan (link: https://ty.gl/0i69u1pvdr8ef bu seti) gördüm ve çelik olanla bunun arasında kaldım. 3 model için de kullanan ve deneyimlerini paylaşmak isteyen var mı? özellikle sapın dış yüzeyi çizme konusu kafamı kurcalıyor. seramik olanda böyle bir şey yaşanıyor mu bilmiyorum. almak isteyenlere de fikir olur.

1. Klasik olan tahta kaşık ve bulaşık makinesiyle çiziliyor kısa sürede tavsiye etmem

8 mart 11:30

2. Ben direkt çelik sete geçtim pilavı bile çelikte yapıyorum. Yağdan önce İyi ısıtınca yapışmıyor. Sadece omlet ve pankek için tefal 6x kullanıyorum. Belki onlar da yapışmaz bilmiyorum denemedim.

8 mart 11:32

3. Klasik olanı kuşlanıyorı, sapı evet takıldığı yerlerde hafif çizikler oldu ama beni rahatsız etmiyor, zaten o yerlerede yemek gelmiyor sağlık açısından problem yaratacağını sanmıyorum. Satıcı makineye atıcaksanız sıvı bulaşık deterjanı kullanın demişti ama hiç atmadım elimde yıkıyorum zaten kolayca çıkıyor. Seramik olan daha dayanıksızmış bende alırken bir düşünmüştüm onuda. Ve dışı çelik olanda güzelmiş ama onunda sapın geldiği yerler içten yine çizilecektir. Her türlü harika bir set kullanınca çok memnun kalırsınız.

8 mart 11:35

4. Her zaman silikon kaşık kullanıyorum bu arada. Tümden hepsini değiştirmiştim.

8 mart 11:36

5. Ben sabit saplı 6x olanı aldım, sitesinde makineye atılabildiği yazdığı için hep değil ama arada atıyorum. Gene de atmamak mı gerekir kızlar? Sıvı deterjana geçerim belki ben de.

Ben de alırken bir bakınmıştım seramik olanla ilgili çok şikayet vardı sanki kaplamasının çabuk çıktığına dair.

8 mart 11:48

6. seramik olanı da eleyeceğim sanırım. dışı çelik olan nispeten daha iyi. içten çizilebilecek olan bölge yüksekte kalacağı için sorun olmaz dediğiniz gibi zaten oraya gıda teması da minimum olacaktır. dıştan çizilmemesi de görüntü açısından önemli benim için o yüzden çelik olanı tercih edeceğim gibi. yine de fikirlerinizi merak ediyorum.

8 mart 12:04

7. çelik olan setin içinde bazı parçaların teflonlu olduğunu bilmiyordum. bence o set muhteşemmiş.

bende klasik var kayınvalidem hediye etmişti ama şimdi kendim alacak olsam çelik olanı alırım. her ihtiyaca uygun görünüyor çok beğendim

8 mart 12:12

8. a5 süslü çelik olan setin dışı çelik içi 6x titanyum kaplama diğerleri gibi. sadece bir tane küçük tencere var onun da içini çelik yapmışlar.

9 mart 02:30